Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parašiutininkės ir „Nedelsk“ atliko rekordinį šuolį (nuotraukos)

Šeštadienį Kyviškių aerodrome Vilniaus parašiutininkų klubas kartu su krūties vėžio prevencijos projektu „Nedelsk“ pasiekė naują rekordą. 3000 metrų aukštyje vienu metu iš lėktuvo iššokusių 10 parašiutininkių, dėvinčių iniciatyvos „Nedelsk“ marškinėlius, turėjo greitai susikibti rankomis.
Kyviškių aerodrome Vilniaus parašiutininkų klubas kartu su krūties vėžio prevencijos projektu „Nedelsk“ pasiekė naują rekordą.
Kyviškių aerodrome Vilniaus parašiutininkų klubas kartu su krūties vėžio prevencijos projektu „Nedelsk“ pasiekė naują rekordą. / Vilniaus parašiutininkų klubo nuotr.

„Mes darėm bandymus. Pirmas nepavyko, antras pavyko ir trečias pavyko. Pavargom, jaudinomės, bet pasiekėm tai, ką norėjom“, – užfiksavus rekordą sakė Vilniaus parašiutininkių klubo atstovė Inga Vinkevičiūtė.

Jos teigimu, tokia moterų parašiutininkių iniciatyva nėra originali idėja – tai vyksta visame pasaulyje. „Mus pribloškė, kad miršta kas antra krūties vėžiu serganti moteris. Dėl šios priežasties panorome paremti „Nedelsk“ iniciatyvą, atkreipti moterų dėmesį ir paskatinti jas tikrintis sveikatą“, – kalbėjo I.Vinkevičiūtė.

„Labai gražu, kad mergaitės susivienijo šiai akcijai“, – šeštadienį, užfiksavus rekordą, sakė projekto „Nedelsk“ iniciatorė Agnė Zuokienė. Ji aiškino, kad ši iniciatyva sukėlė daug teigiamų emocijų ir yra didelė dovana tiek jai, tiek projektui „Nedelsk“, kuris yra gyvas entuziazmu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius