Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasiklydusi moteris 17 dienų išgyveno Australijos drėgnuosiuose atogrąžų miškuose

Moteris, kuri daugiau kaip dvi savaites buvo dingusi drėgnuosiuose atogrąžų miškuose kalnuotoje Australijos vietovėje, išgyveno gerdama upelių vandenį ir valgydama mažas žuvytes, ketvirtadienį pranešė pareigūnai ir žiniasklaida.
Atogrąžų miškai
Atogrąžų miškai / Evelinos ir Karolio nuotr.
Temos: 1 Australija

30 metų Shannon Fraser dingo rugsėjo 21 dieną netoli atokių Džozefinos krioklių Kvinslando valstijoje, vilkėdama tik timpas, marškinius ir avėdama paplūdimio šlepetes.

Trečiadienį ją, apsibraižiusią, apsidaužiusią, sukąstą vabzdžių pastebėjo vienas bananų augintojas, pranešė Brisbano laikraštis „The Courier-Mail“.

„Ji neteko daug svorio, jos kūnas nusėtas įpjovimų ir įdrėskimų, bet jos nuotaika gera“, – laikraščiui sakė jos brolis Dylanas Fraseris, kuris pridūrė, kad ji neteko beveik 17 kilogramų.

Policija patvirtino, kad ši trijų vaikų motina rasta gyva ir sveika, ir reiškė nuostabą dėl to, kad per paiešką jos nerado.

Trečiadienį ją, apsibraižiusią, apsidaužiusią, sukąstą vabzdžių pastebėjo vienas bananų augintojas.

„Ar galiu pasakyti, kad metodologijos, kurios yra taikomos per paieškos operaciją, yra išbandytos, patvirtintos ir itin logiškos, – žurnalistams sakė inspektorius Rhysas Newtonas. – Esu įsitikinęs, jog buvo itin didelė tikimybė aptikti dingusį žmogų, jeigu ji būtų buvusi rajone, kuriame ieškojome.“

Moters brolis Dylanas nacionaliniam radijui sakė, kad jo sesuo 16 naktų verkė verkdama, bet mintys apie vaikus kasdien priversdavo ją atkakliai ieškoti išsigelbėjimo.

„Ji tiesiog išliko stipri ir jai pavyko“, – sakė jis.

„The Courier-Mail“ rašė, jog Sh.Fraser šeimai papasakojo, kad savo kovoje už išgyvenimą buvo susidūrusi su didžiuliu neskraidančiu paukščiu kazuaru ir 2 m ilgio Australijos gėlavandeniu krokodilu, kuris ją vijosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius