-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paštininkas per sniegą brenda su šortais

Nepaisydamas Didžiąją Britaniją užklupusių žvarbių orų, vienas britų paštininkas neatsisakė tradicijos nešioti laiškus mūvėdamas šortus.
Kai kuriose Didžiosios Britanijos vietose sninga jau daugiau nei pusės paros
Šiemet Didžiojoje Britanijoje siaučia ypač žiemiški orai. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Centrinėje Anglijos dalyje esančiame Telforde dirbantis 38 metų Jasonas Urwinas uniforminius mėlynus šortus nešioja kiekvieną dieną nuo tada, kai pradėjo dirbti pašte prieš ketverius metus.

„Kai pradėjau dirbti Karališkajame pašte, buvo šalta diena. Pamačiau kitus paštininkus mūvinčius šortus ir pagalvojau: ką jie daro? Tačiau po metų trumpių nešiojimo supratau, kad tai, kas iš tiesų šąla, yra mano pirštų galiukai“,  – telegraph.co.uk pasakojo J.Urwinas. Jis neslepė, kad žmonės dažnai jo klausinėja, ar jam nešalta, ar jo keliai nešiurpsta, ypač per speigą arba sningant.

Paštininką aplankius žurnalistams, J.Urwinas drąsiai iškentė arktinę temperatūrą per savo keturias valandas trukusią kelionę, kol nuėjo 8 kilometrų maršrutą ir aplankė 500 namų.    

„Tiesiog keista matyti jį su šortais, kai aplink sniegas ir ledas. Jis čia vaikšto jau keletą metų ir aš niekada nemačiau jo mūvint ką nors kitą. Visai neseniai, kai lauke buvo labai žvarbu, pamačiau jį su šortais ir ėmiau kikenti, nes jis visas buvo apsimuturiavęs rūbais, išskyrus akis ir kojas“,  – pasakojo viena J.Urwino klienčių Dianna Young.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius