-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavogtą rankinę moteris atgavo po septynerių metų – ir netgi su joje buvusiais pinigais

Britė Parveen Ashraf buvo apstulbusi, kai atgavo prieš septynerius metus iš jos pavogtą rankinę. Maža to, iš rankinės niekas nebuvo dingę – liko net apiplėšimo metu joje buvę 250 svarų sterlingų, rašo „The Daily Mail“.
Tipiška Maskvos aukštuomenės damos rankinė
Rankinė / „Scanpix“ nuotr.

Firminė „Fiorelli“ rankinė iš Parveen buvo pavogta 2006-aisiais. Ją tarp krūmų surado darbininkai, kurie tuo metu kaip tik ruošėsi juos visus išrauti. Krūmai, kuriuose septynerius metus slėpėsi pavogtoji rankinė, buvo vos už 250 metrų nuo Parveen namų Veringtone. Rankinę radęs vyras netoliese gyvenančią šeimininkę atpažino iš viduje buvusios šeimos nuotraukos.

Rankinėje buvo išlikę beveik viskas, ką tuo metu Parveen turėjo – šeimos nuotrauka, kosmetikos priemonės, pinigai. Už rankinėje buvusius pinigus moteris apiplėšimo dieną ketino nupirkti laikrodį savo vyrui Qamarui 50-ojo jubiliejaus proga.

Tiesa, vagis vis tik šį tą pagriebė – rankinėje tuo metu laisvai mėtėsi 20 svarų sterlingų, o kiti grynieji buvo sudėti į čekių knygelę. „Vagis matyt greitai pasičiupo už akių užkliuvusius pinigus ir numetė rankinę šalin, – svarstė 47-erių Parveen. – Paprastai su savimi tiek pinigų nesinešioju, tačiau jie buvo skirti ypatingai progai – vyro jubiliejui.“

Rankinę vagišius pavogė iš Parveen namų. Tuo metu ji kraustėsi lagaminus iš po kelionės, o vagis įslinko pro neužrakintas duris į virtuvę ir pavogė ten buvusią rankinę.

„Buvau išsikrausčiusi daugybę daiktų po kelionės, taigi ne iš karto pastebėjau, kad trūksta mano rankinės. Kai supratau, kad ją pavogė, labai nusiminiau, ypač dėl to, kad kažkas vidury baltos dienos buvo įsilaužęs į namus. Iš karto užblokavau visas banko korteles, tikrai nesitikėjau kada nors atgauti rankinę. Labai smagu žinoti, kad pasaulyje yra dorų žmonių – jau vien atgauti rankinę man buvo didžiulis džiaugsmas, o joje dar išlikę ir pinigai – tarsi koks nors priedas“, – džiaugėsi Parveen.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius