Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą Panevėžyje – „Rotary“ klubų sporto žaidynės

Rugsėjo 8-10 dienomis apie 600 „Rotary“ bendruomenės narių susitiks jau šešioliktose „Rotary“ klubų sporto žaidynėse – „Rotariadoje“.
Rotariada
Rotariada / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Panevėžys Rotary

Tikimąsi šventėje sulaukti ne tik lietuvaičių, bet ir svečių iš Ukrainos, Lenkijos, Danijos ir Baltarusijos. Ši šventė pirmą kartą vyks Panevėžyje.

„Rotariečiai“ susirungs 16-likoje skirtingų sporto rungčių, tokių kaip tinklinis, krepšinis, smiginis, šachmatai, biliardas. Taip pat vyks „Rotary“ šeimų bėgimas prieš savižudybes, labdaros akcijos ir žymių Lietuvos dailininkų aukcionas.

Organizatorių nuotr./„Rotariada“
Organizatorių nuotr./„Rotariada“

„Rotariados“ tikslas yra ne tik sportuoti ar išsiaiškinti sportiškiausius „Rotary“ klubus, bet ir surinkti lėšas kilniems organizacijos tikslams.

Jau kurį laiką visų šalies „rotariečių“ prioritetas – savižudybių prevencija. Simboliška, jog rugsėjo 10-oji yra Tarptautinė savižudybių prevencijos diena. Būtent šiai opiai Lietuvos problemai spręsti ir bus skiriamos renginio metu surinktos lėšos.

Kaip paminėjo Panevėžio „Rotary“ klubo prezidentas ir organizacinio komiteto pirmininkas Tautvydas Anilionis, „Rotariada“ ne tik suburs šios organizacijos narius ir bičiulius, tačiau ženkliai prisidės prie Panevėžio kaip svetingo, įdomaus miesto įvaizdžio formavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius