Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plikas vakar – plaukuotas šiandien

Nors preparatų, žadančių atauginti slenkančius plaukus yra ne vienas ir ne du, turitingieji pasaulio vyrai, atrodo, renkasi kur kas patikimesnį būdą – plaukų persodinimą į problematiškas vietas.
S.Berlusconi
S.Berlusconi / „Scanpix“ nuotr.

„The Sun“ pažvelgė į vyrų plaukus ir surado tuos, kuriuo šukuosenos per kelerius metus itin pasikeitė ir „papilnėjo“.

Be keleto įžymių britų, „The Sun“ atrado pokyčių ir politikų bei pramogų pasaulio atstovų galvose.

Vienas tokių – Italijos premjeras Silvio Berlusconi. Skandalingasis premjeras neslėpė, kad dar 2004-aisiais „patobulino“ savo šukuoseną persodinimo pagalba ir net drąsiai tikino, jog dabar jaučiasi 25 metais jaunesnis. Tiesa, jis taip pat juokavo, kad džiaugiasi, jog ryžosi pasmerkti save tokiam skausmui.

Kitas neslepiantis savo plaukų persodinimo – tai dainininkas Eltonas Johnas. Lyginant su kad ir prieš dešimtmetį darytomis nuotraukomis, jo šukuosena šiandien atrodo kur kas jaunatviškesnė. O pats dainininkas nė neslepia, kad be transplantų šiandien būtų „labai plikas“.

Įtarimų dėl savo šukuosenos sukėlė ir aktorius Kevinas Costneris. 2006-aisiais jo šukuosena priminė kūdikio, tačiau jau kitais metais atrodė kur kas „pilnesnė“. Tiesa, aktorius nepatvirtino ir nepaneigė jokių sklandančių gandų.

„Folčio viešbučio“ ir „Monty Phyton“ žvaigždė aktorius Johnas Cleese’as šiandien, palyginti su tuo, kaip jis atrodė prieš porą metų, atrodo ne tik jaunesnių veido bruožų, bet turi ir kur kas daugiau plaukų ant galvos. Aktorius tikino, jog plaukai jam kėlė tiek rūpesčių, kad jis nusprendė kažką dėl to daryti ir ryžosi persodinimui 2008-aisiais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius