-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po mirties odą atiduos muziejui

Australas, išsitatuiravęs visą kūną, pažadėjo po mirties savo odą paaukoti Nacionalinei galerijai.

65-erių Geoffas Ostlingas praleido 15 metų kurdamas spalvotą meną ant savo kūno, kurį pavadino „Visos Sidnėjaus sodo gėlės“. Vyras gėlių tatuiruotėmis padengė visą kūną nuo kaklo iki kulkšnių. Į pensiją išėjęs istorijos mokytojas pirmą tatuiruotę pasidarė tik perkopęs keturiasdešimt. Tačiau paskui pradėjo dirbti su tatuiruočių meistru, kuris sugalvojo viso kūno dizainą.

Paaukoti odą muziejui nėra pats įspūdingiausias dalykas pasaulyje, tačiau tatuiruotės yra tikra revoliucija.

„Norėjau ko nors unikalaus, taigi sugalvojau, kad reikia išsitatuiruoti augalų sodą, vietinių ir atvežtinių augalų, kuriuos galima rasti Sidnėjaus soduose“, – laikraščiui „Sydney Daily Telegraph“ pasakojo G.Ostlingas.

Sprendimą paaukoti odą muziejui vyras vertina mažiau negu jau turimas tatuiruotes. „Paaukoti odą muziejui nėra pats įspūdingiausias dalykas pasaulyje, tačiau tatuiruotės yra tikra revoliucija“, – sakė jis.

Paaukoti odą Kanberoje esančiai galerijai G.Ostlingą paskatino noras prisidėti prie australų anatomijos mokslo tobulinimo. Po mirties jis taip pat planuoja paaukoti kitus savo organus medicinos labui.

„Anksčiau niekas nebuvo ne tik paaukojęs odos muziejui, bet ir apskritai išsitatuiravęs viso kūno“, – pasakojo G.Ostlingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius