Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skrydžio miegantis keleivis liko užrakintas lėktuve

Tomas Wagneris, šeštadienį keliavęs iš Luizianos valstijos į tarptautinį Hjustono oro uostą, skrydžio metu užmigo. Lėktuvui nusileidus Teksase, miegančio vaikino nepastebėjo nei lėktuvo įgula, nei kiti keleiviai, rašo telegraph.co.uk.
Patrulinis orlaivis „Boeing P-8A Poseidon“
Lėktuvas / wikipedia.org/U.S. Navy nuotr.

„Aš pabudau, o visos šviesos buvo išjungtos. Nesupratau, kas vyksta. Galvojau, kad šviesos išjungtos, nes tuoj leisimės“, – pasakojo T. Wagneris.

Supratęs, kad yra užrakintas, vaikinas paskambino savo merginai ir paprašė, kad ji padėtų jam ištrūkti iš tuščio lėktuvo. Taigi ji susisiekė su oro linijų bendrove ir maždaug po pusvalandžio vaikinas buvo išlaisvintas. Jis pavėlavo į kitą skrydį – vaikinas planavo persėsti į kitą lėktuvą ir skristi į Kaliforniją, tačiau nebespėjo.

„ExpressJet“ oro linijos paskelbė pareiškimą, patvirtinantį, kad įvyko šis incidentas, bei pažadėjo, kad bus ištirta, kaip galėjo nutikti toks nesusipratimas.

Oro linijos pasirūpino T.Wagnerio nakvyne viešbutyje bei skyrė 250 dolerių kompensaciją, kad vaikinas galėtų tęsti savo kelionę ir galiausiai pasiektų Kaliforniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius