Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pradėjo veikti homoseksualams skirtas televizijos kanalas

Vokietijoje pradėjo veikti homoseksualų televizijos kanalas, kuris palydovinio ir kabelinio ryšio priemonėmis rodys pramogines laidas ir naujienas homoseksualiomis temomis, penktadienį pranešė naujasis televizijos kanalas TIMM.
Vyras
Vyras / BFL/Kęstučio Vanago nuotr.

Programoje vokiečių kalba bus rodomi populiarūs homoseksualų serialai „Keistas kaip žmogus“, „Moterų pasaulis“ ir „Žavios ir labai pavojingos“, ir dokumentiniai filmai, kuriuose bus rodoma, kaip gyvena homoseksualų kino žvaigždės ir įžymybių gyvenimas, tokių kaip Rupertas Everettas, Susan Sarandon  ir Liza Minnelli, sakoma televizijos pranešime.

Televizija TIMM, kurios devizas „mes mylime vyrus“, siekia patraukti maždaug 3,6 mln. Vokietijos homoseksualų auditoriją, jų šeimas ir draugus, lesbietes ir „metroseksualus“.

Kanalas taip pat žada ryžtingai imtis tokių sudėtingų problemų, kaip diskriminacija, su kuria susiduria musulmonai homoseksualai, ir gėjų persekiojimas Adolfo Hitlerio laikais.

Vokietijos bendrovė „Deutsche Fernsehwerke“, kuri yra šio kanalo TIMM steigėja, nurodė taikanti į reklamos davėjus – gausias pajamas gaunančius vyrus.

Šios televizijos laidas per skaitmeninę televiziją kiekvieną dieną nuo 18 val. iki vidurnakčio, o savaitgaliais ir ilgiau. Jį galės matyti apie 15 mln. Vokietijos namų valdų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius