-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos „žmogus voras“ įkopė į dangoraižį Honkonge

Garsus Prancūzijos laipiotojas Alainas Robertas antrą kartą užkopė į 62 aukštų Honkongo dangoraižį, nesinaudodamas jokia alpinizmo įranga.
Garsus Prancūzijos laipiotojas Alainas Robertas
Garsus Prancūzijos laipiotojas Alainas Robertas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak A.Roberto publicisto Pete'o Spurrier, „žmogumi voru“ pramintas prancūzas antradienį maždaug per 40 užkopė į „Cheung Kong Center“ pastatą, kurio savininkas yra turtingiausias Honkongo verslininkas Li Ka-shingas. Į tą patį 283 metrų aukščio dangoraižį laipiotojas taip pat buvo užkopęs 2005 metais.

P.Spurrier nurodė, kad A.Robertui pasiekus dangoraižio viršūnę, jį sulaikė ir apklausė policija, tačiau vėliau paleido, nepateikusi jokių kaltinimų.

A.Robertas garsus tuo, kad kopia į aukštus pastatus nenaudodamas jokių papildomų priemonių. Į Honkongo dangoraižius kopė jau ketvirtą kartą, o pernai įveikė šiame mieste esantį 45 aukštų viešbutį.

Prancūzas savo sugebėjimus yra pademonstravęs ir Lietuvoje – 2006 metų rugpjūčio 31 dieną A.Robertas Vilniuje įkopė į 148 metrų aukščio dangoraižį „Europa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius