-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų televizijos realybės šou dalyvė užpatentavo savo frazę, ištartą laidoje

Kai prancūzų televizijos realybės šou žvaigždė Nabilla su siaubu ištarė žodžius „Alio? Sakau, alio?“ („hello? I mean hello?“) sužinojusi, kad kita projekto dalyvė nepaėmė joms šampūno, mergina net neįsivaizdavo, kad ši frazė taps tokia populiari.
Nabilla
Nabilla / Kadras iš filmuotos medžiagos

Tačiau ši frazė pasklido internete kaip virusas, ją interpretuojant buvo sukurta begalė parodijų, o kai kas ją panaudojo reklamai, todėl TV realybės šou organizavusi kompanija ir pati jos tamsiaplaukė autorė nusprendė šią frazę užregistruoti kaip prekės ženklą.

Nabilla Benattia dalyvauja „Realybės angelų televizijos“ (The Angels of Reality TV) penktajame filmavime, kuris vyksta Jungtinėse Valstijose ir kuriame taip pat dalyvauja ankstesnių panašių televizijos projektų dalyviai.

„Alio? Sakau, alio? Tu esi mergina ir neturi šampūno? Alio? Alio! Ar tu mane girdi? Esi mergina ir neturi šampūno. Tai tas pats, jeigu aš pasakyčiau, kad esi mergina ir neturi plaukų“, – pasibaisėjusi stebėjosi ji viename epizode.

VIDEO: Prancūzų televizijos realybės šou dalyvė užpatentavo savo frazę, ištartą laidoje

Praėjusį mėnesį vienoje interneto svetainėje pasirodęs šios situacijos įrašas internautų buvo peržiūrėtas milijonus kartų.

Jis tapo parodijų pagrindu. Kai kurios jų  virto ne mažiau populiarios už pačios Nabillos komentarus, garsiąja frazę greitai pasičiupo ir reklamų kūrėjai.

„Ikea“ parduotuvė pietiniame Marselio mieste ją pritaikė „Hallo“ pagalvėlės reklamai, pastatydama tokį reklaminį stendą: „Alio? Sakau, alio? Esi kėdė ir neturi pagalvėlės? Alio? Alio!“.

Kaip skelbiama Prancūzijos intelektualinės nuosavybės instituto svetainėje, realybės šou organizatorė kompanija „La Grosse Equipe“ jau  užregistravo visą frazę ir kelis jos variantus kaip prekės ženklą. Tą patį padarė ir pati frazės aktorė, nurodo svetainė.

Anksčiau Nabilla dalyvavo televizijos realybės šou „Meilė yra akla“ (Love is Blind), kurios dalyviai stengiasi susirasti sau tikrąją meilę. Tačiau didesnį populiarumą jai atnešė dabartinė programa.

Mergina sako norinti tapti antrąją Kim Kardashian, kuri taip pat išgarsėjo per JAV televizijos realybės šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius