-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjo registracija į „Finlandia Vodka“ barmenų čempionatą

„Finlandia Vodka Cup“ („FVC“) – tarptautinis kokteilių konkursas, kasmet pritraukiantis geriausius barmenus iš viso pasaulio. Čia jie pademonstruoja savo talentą, dalinasi naujausiomis kokteilių kultūros tendencijomis, varžosi dėl tarptautinio pripažinimo ir solidaus piniginio prizo. Lietuvoje atrankinis „FVC“ turas organizuojamas jau ketvirtą kartą.
„Finlandia Vodka Cup“
„Finlandia Vodka Cup“ / Organizatorių nuotr.

Išskirtiniame čempionate susitinka ne tik gabiausi Lietuvos, bet ir norintys patirties įgauti barmenai. Šiemet geriausiai pasirodęs kokteilių virtuozas sausio 28 dieną atstovaus Lietuvą XV tarptautiniame „Finlandia Vodka Cup“ barmenų čempionate Suomijoje.

Vienas komisijos narių -  profesionalus miksologas Pekka Pellinen iš Suomijos, teigia: „Jūsų nuostabioje šalyje lankysiuos jau ne pirmą kartą, tai nepakartojamas jausmas matyti jaunus žmones kuriančius unikalią kokteilių kultūrą Lietuvoje. Tai puiku! Manau, Lietuvos barmenai turi realius šansus laimėti šį konkursą, gauti neišdildomą patirtį, tarptautinę šlovę ir solidų piniginį prizą. Linkiu visiems sėkmės!“.

Lietuvos atrankinis turas vyks 2 etapais. Pirmajame barmenai susirungs virtualioje erdvėje, kuomet turės sugalvoti, paruošti, tiksliai aprašyti ir, nufotografavę savo „longdrink“ kokteilį, patalpinti ČIA.

Barmenų ir jų kokteilių registracija vyksta iki lapkričio 26 dienos. Visus pateiktus kokteilius įvertins teisėjų komisija iš Suomijos. Dešimties geriausių „longdrink“ kokteilių autoriai iš Lietuvos pateks į atrankinį čempionatą.

Antrajame etape, gruodžio 18 d. barmenai susirungs 3 rungtyse: „aperitif“, „longdrink“ ir „quickmix“. Varžybose bus išrinkti ir apdovanoti kiekvienos kategorijos laimėtojai, o susumavus visus rezultatus, absoliutus nugalėtojas keliaus į 2013 metų pradžioje vyksiantį XV tarptautinį „FinlandiaVodkaCup“ turnyrą Suomijoje, kurio prizinis fondas – net 25 tūkst. JAV dolerių!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius