Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatyta „Nedelsk“ geros valios kortelė

Sveikatinimo projektas „Nedelsk“ kartu su „Danske“ banku pristatė geros valios kortelę. Kiekvienas, įsigijęs šią mokėjimo kortelę, asmeniškai prisidės prie kovos su krūties vėžiu Lietuvoje, taip pat galės naudotis projekto partnerių – gydymo bei sveikatinimo įstaigų – teikiamomis nuolaidomis, teigiama išplatintame pranešime.
NEDELSK geros valios kortelė
NEDELSK geros valios kortelė. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Nedelsk“

„NEDELSK Geros valios kortelės atsiradimas nėra atsitiktinis – per aštuonerius projekto gyvavimo metus susibūrė nemažas būrys tiek pavienių socialiai atsakingų asmenų, tiek ir bendrovių, pasirengusių padėti paramos reikalingiems“, – naują „Nedelsk“ iniciatyvą pristato VšĮ „Azzara“, inicijavusios ir organizuojančios projektą „Nedelsk", steigėjas ir vadovas Artūras Zuokas. Pasak jo, kortelė bus dar viena galimybė vykdyti „Nedelsk“ misiją – skatinti moteris tikrintis ir propaguoti sveiką gyvenimo būdą.

Kiekvienas žmogus, įsigijęs „Nedelsk“ kortelę, galės savanoriškai apsispręsti dėl labdaros ir nuo per mėnesį kortele išleistų lėšų skirti 1 proc. „Nedelsk“ veiklai – onkologinio budrumo skatinimui, patikrų ir sveikatinimo renginių organizavimui ir kt. Sprendimą skirti dalį savo lėšų bus galima atšaukti bet kuriuo metu.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami prisidėti prie kilnaus projekto ne tik išleisdami šią mokėjimo kortelę, bet ir tiesiogiai dalyvaudami – į projekto „Nedelsk“ sąskaitą pervesime daugiau nei pusę kiekvienos kortelės išdavimo ir aptarnavimo mokesčio“, – sako „Danske“ banko Asmeninės bankininkystės tarnybos direktorė Jūratė Nedzinskienė.

A.Zuokas tikisi, jog šią projekto kortelę įsigys ne tik socialiai atsakingi žmonės, bet ir tie, kurie rūpinasi savo sveikata nuolat, ne tik ligai užklupus. Jis atkreipia dėmesį, kad visos lėšos, kurias projektas „Nedelsk“ gaus už kortelių naudotojų atsiskaitymus, bus skiriamos tik Lietuvos moterų sveikatinimui, ne projekto administravimui. Lėšų panaudojimo ataskaitos bus nuolat skelbiamos projekto tinklalapyje www.nedelsk.lt

Pasaulyje geros valios kortelės jau seniai plačiai naudojamos ir labai populiarios – jas yra išleidusios ir didžiulės tarptautinės humanitarinės bei labdaros organizacijos, įvairūs judėjimai, ir lokalios, vieno miesto ribose veikiančios organizacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius