Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Raganos skrybėlė Londone sustabdė keturis metro traukinius

Sekmadienį, spalio 31 d., Londono metropolitene nutrūko elektros tiekimas, dėl to sustojo keturi traukiniai. Incidentas įvyko „Chalk Farm“ rajone Londono šiaurėje, skelbia BBC naujienų tarnyba.
Londono metro
Londono metro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad avarinė situacija susidarė kažkam ant bėgių numetus maskaradinę raganos skrybėlę su metalinėmis detalėmis. Susilietusios su bėgiais metalinės detalės sutrikdė elektros tiekimą, todėl sustojo keturi traukiniai. Jais važiavę keli šimtai žmonių buvo priversti prasėdėti daugiau nei valandą, kol jiems buvo leista išlipti. Bet ir tada žmonėms teko pėsčiomis eiti iki artimiausių stočių. Į įvykio vietą buvo iškviesta greitoji pagalba, tačiau medikų įsikišimo neprireikė.

Londono metropoliteno vadovybė atsiprašė keleivių dėl incidento. „Atsiprašome keleivių, kurie dėl šio incidento patyrė nepatogumų, ir raginame visus būti atsargius, nemėtyti daiktų ant bėgių“, – sakė metropoliteno atstovė.

Verta paminėti, kad raganos kostiumas per Heloviną yra vienas iš populiariausių. Neatskiriama šio kostiumo dalis yra kūgio formos skrybėlė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius