Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rastas loterijos bilietas porai sužėrė 1,5 mln. eurų

JAV Luizianos valstijoje gyvenanti pora turi daugiau nei milijoną priežasčių būti dėkingais. Ruošdamiesi Padėkos dienai ir tvarkydamiesi namus, jie nusprendė patikrinti ant naktinio staliuko rastus senus loterijos bilietus. Vienas jų pasirodė laimingas ir porai sužėrė – 1,8 mln. JAV dolerių (apie 1,5 mln. eurų), rašo BBC.
Loterijos kamuoliukai
Loterijos kamuoliukai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ruošdamasi Padėkos dienai ir laukdama atvykstančių giminaičių Tina Ehrenberg ant savo naktinio staliuko rado krūvą senų loterijos bilietų, nusprendusi juos patikrinti, moteris negalėjo patikėti laimėtu prizu.

Žaidimas, kurio laimingą bilietą rado T.Ehrenberg, vyko dar birželio mėnesį, o prizą, pagal loterijos taisykles, atsiimti galima per šešis mėnesius. Iki loterijos bilieto galiojimo pabaigos buvo likusios vos dvi savaitės.

„Mes vėl ir vėl tikrinome skaičius. Negalėjome patikėti savo laimėjimu. Vis atrodė, kad tai netikra“, – pasakojo T.Ehrenberg vyras Haroldas.

Savo sėkme pora negalėjo patikėti ir kitą dieną, vis manė, kad iki atsiimant prizą oficialiai, iškils kokių nesklandumų.

Atskaičiavus mokesčius porai iš viso buvo išmokėta 1,3 mln. JAV dolerių (1,1 mln. eurų). Laimėtojai tikino, pinigus atsidėsiantys senatvei.

„Neturime planų pirkti kažką beprotiško ar leistis į dideles keliones. Smagiausia tą čekį bus padėti į banką“, – sakė T.Ehrenberg.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius