-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Riterio šarvais pasipuošęs kaunietis savo išrinktajai pasipiršo kino salėje

Kas sako, kad lietuviai – santūrūs ir neišradingi? Bent jau 29 metų vadybininkas Tadas Dručkus toks tikrai nėra. Jis trečiadienio vakarą, visų žiūrovų akivaizdoje, savo išrinktajai 28 m. Rūtai Gineikaitei pasipiršo „Forum Cinemas“ kino teatre Kaune. Pasipuošęs riterio šarvais, Tadas žiedą merginai, aidint garsiems plojimams salėje, užmovė priklaupęs ant kelio.
Sužadėtuvės įvyko kino teatre
Sužadėtuvės įvyko kino teatre. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Nuojauta buvo, kadangi žinau, kad Tadas – staigmenų meistras. Tai viena savybių, kodėl jis man labai patinka. Nujaučiau, kad kažką sugalvojo, bet šito neįtariau visai. Labai patiko. Tik dar atsigauti reikia laiko. Rytoj ryte, kai atsikelsiu ir pamatysiu, kad dar turiu žieduką, tada ir patikėsiu, kad viskas iš tikro įvyko“, – džiaugsmingo sutrikimo neslėpė mediciną studijuojanti mergina.

Ji prisipažino, kad filmo „Beždžionių planetos sukilimas“ beveik nematė, bet tikisi, kad kiti papasakos apie jį.

Ekrane – filmas apie poros pažintį

Ketverius su puse metų draugaujanti pora į kino salę atėjo laiku, patogiai įsitaisė ir pradėjo laukti filmo. Vos atsisėdus, Tadas pasakė, kad turi truputį išeiti ir tuoj grįš. Rūtai tai jokio įtarimo nesukėlė, ji toliau ramiai žiūrėjo prieš filmus rodomas reklamas, anonsus.

Tačiau netrukus pasipylė staigmenos – ekrane ji išvydo Tadą. Jos mylimasis sėdėjo bare „Fortas“, kuriame jiedu ir susipažino. Vaikiną neva bandė užkalbinti kelios merginos ir vaikinas, tačiau jis neparodė jokio noro užmegzti artimesnę pažintį. Kelių minučių filmukas baigėsi dviejų judviejų draugių atsiminimais apie Rūtą ir Tadą.

Parodžius filmą, užsidegė šviesos ir, po truputį užsitęsusios pauzės, į salę su riterio šarvais įėjo Tadas. Priklaupęs ant kelio, jis paprašė Rūtos rankos ir užmovė jai ant piršto žiedą. Žiūrovai iš karto suprato, kas vyksta, ir garsiais plojimais pasveikino šviežiai „iškeptus“ sužadėtinius.

Apėmė sportinis azartas

„Rūta jau gana ilgai lipo man ant sąžinės. Sako: „Draugaujam jau treji metai, ketveri metai, ketveri su puse metų, jau laikas – arba „ženytis“, arba skirtis.“ Sakau: „Palauk, viskam laikas savo. Noriu, kad tai būtų šventė ne tik tau, bet ir man.“ Galvojau galvojau ir šovė į galvą mintis padaryti vaizdo klipuką „Forte“, kuriame ir susipažinome lygiai prieš 55 mėnesius“, – pasakojo T.Dručkus.

Nufilmavus ir sumontavus filmuką, draugai pasiūlė pasipiršti vilkint riterio šarvus. Vienintelė problema – įprastai šarvus apsirengti užtrunka apie valandą laiko.

„Sakau – tiek neturėsime, daugiausia – 15 minučių. Dėl to šiek tiek ir užtrukau“, – juokėsi politikos mokslus baigęs vaikinas.

Jis prisipažino, kad rengiant staigmeną savo mylimajai jį buvo net apėmęs sportinis azartas – ar pavyks viską įgyvendinti, ar pavyks viską atlikti laiku.

Dabar laimingai porai beliko apsispręsti – kada kelti vestuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius