Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje benamis susikrovė turtus rinkdamas tuščius butelius

Rusijoje vienas 63 metų benamis sukaupė nemenką turtą, surinkęs ir pardavęs tūkstančius tuščių butelių, bei tapo biržos makleriu, antradienį pranešė vienas populiarus Rusijos bulvarinis dienraštis.
Girtuokliai vis dažniau apsinuodija alkoholio surogatais.
Buteliai. / Photos.com
Temos: 3 Rusija Tara Benamis

Vilkintis stilingą purpurinį kostiumą ir dėvintis prie jo priderintus violetinės spalvos papuošalus Leonidas Konovalovas sakė laikraščiui „Tvoj Den“, jog nuo praeitų metų rudens, kai Rusijai smogė ekonomikos nuosmukis, jis per dieną surinkdavo apie 2 tūkst. butelių.

„Dėl krizės rusai geria daugiau, o tai man padėjo pakilti iš šiukšlyno“, – aiškino buvęs inžinierius iš Rytų Sibiro pramoninio miesto Kemerovo, kuris pastaruosius 20 metų gyveno visiškame skurde.

Benamiai Rusijoje dažnai matomi uoliai besirausiantys šiukšlėse, ieškodami butelių ir skardinių, kuriuos jie gabena į supirktuves. Už stiklinį butelį galima gauti apie 2 rublius (16 ct).

Barzdos neatsisakęs buvęs benamis sakė, jog du vaikaičiai padrąsino jį išmėginti laimę akcijų biržoje. L.Konovalovas sakė, kad per savo pirmąją biržos operaciją jis įsigijo akcijų už 50 tūkst. eurų (172,6 tūkst. Lt).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius