-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos TV vedėjos akibrokštas tiesioginiame eteryje: „Ar reikia palaidoti Vladimirą Putiną?“

Krasnojarsko televizijos TVK žurnalistė Marija Buchtujeva nebus nubausta už netyčia padarytą klaidą. Sausio 27 dieną tiesioginiame eteryje svarstydama Lenino palaidojimo temą, ji suklydo ir ištarė Rusijos premjero Vladimiro Putino pavardę: „Ar reikia palaidoti Vladimirą Putiną? Ši tema dabar aktyviai svarstoma internete“ – pasakė vedėja, dirbanti vyriausiąja naujienų redaktore.
Televizijos vedėja Marija Buchtujeva
Televizijos vedėja Marija Buchtujeva / Kadras iš „YouTube.com“

Vietinė naujienų agentūra „Press-Line“ praneša, kad TVK televizija atmetė visas galimas sankcijas ir baudas vedėjai. „Kokios gali būti pasekmės Marijai už liežuvio susipynimą tiesioginiame eteryje? Ar mes turime ją ketvirčiuoti už tai laisvoje šalyje? Už šį nesusipratimą M.Buchtujevai nieko nenutiks“, – sakė generalinė televizijos direktorė Ksenija Čerepanova.

„Marija nesulauks jokios nuobaudos, ji dirba gerai. Reikia suprasti, jog ši klaida įvyko tiesioginiame eteryje, o mes kalbame gyvai be jokio suflerio“ – patvirtino TVK naujienų direktorė Viktorija Komarova.

„Nusišnekėjimas“ tiesioginiame eteryje sulaukė ypatingo dėmesio – šią temą ėmė narplioti interneto vartotojai. Beje, pirmiausia pačios žurnalistės socialiniame tinkle vkontakte.ru. Klaida sulaukė gana keistos V.Putino reakcijos. Beveik kiekvieną sekundę ant M.Buchtujevos puslapio sienos atsirasdavo komentarų – daugiausia dėkingų ir išreiškiančių palaikymą. Atsirado ir įrašų pasakančių, jog M.Buchtujeva leptelėjo tai, ką tyliai galvoja milijonas žmonių. Kiti komentatoriai rašo: „Ačiū jums už teigiamas emocijas“!

Panašių pranešimų jau sukaupta apie keletą tūkstančių ir jų srautas nemažėja – yra kuriamos net internetinės „demotyvacijos“ su V.Putino atvaizdu. Maža to, mergina sulaukė ir keleto dešimčių virtualių dovanų – tarp kurių net kelios stilizuotos „Oskaro“ statulėlės.

Kviečiame pažiūrėti laidos įrašą:

VIDEO: Нужно ли похоронить Путина? Идея Прохорова :D

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius