Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

San Francisko pokštininkai pervardino Busho gatvę naujojo JAV prezidento vardu

Pokštininkai San Franciske antradienį pagerbė Baracko Obamos prisaikdinimą laikinai pervardiję šiame mieste esančią Busho gatvę naujojo JAV prezidento pavarde, pranešė pareigūnai.
San Franciskas
San Franciskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ankstų antradienio rytą ženklai su Busho gatvės pavadinimu buvo užklijuoti panašaus stiliaus lipdukais su B.Obamos pavarde. Po kelių valandų miesto komunalinių paslaugų darbuotojai pasklido šalinti neoficialių užrašų, kurie buvo išspausdinti tokios pat spalvos, dydžio ir stiliaus šriftu, kaip ir tikrieji ženklai.

„Mūsų komandos tebešalina lipdukus, – sakė Municipalinės susisiekimo agentūros atstovas Judsonas True. – Paprašiau suskaičiuoti, kiek jų buvo išklijuota, tačiau įvertinimo dar negavau.“

Tinklalapyje www.laughingsquid.com patalpintose nuotraukose matoma, kaip viena porelė klijuoja ženklus, o kitas asmuo tikriausiai kuria lipdukus su B.Obamos pavarde. Keletas praeivių nufotografavo pakeistus ženklus ir patalpino jų nuotraukas interneto galerijoje „Flickr“.

Gatvės ženklų sukeitimo pokštas tapo naujausiu iš keleto San Francisko akibrokštų, nukreiptų prieš buvusį šalies prezidentą George'ą W.Bushą. Praėjusį lapkritį balsuotojai atmetė pasiūlymą pervardyti miesto nuotekų valymo kompleksą George'o W.Busho nutekamųjų vandenų įmone.

Pasak šio sarkastiško pasiūlymo šalininkų, jie norėję įamžinti betvarkę, kurią šalyje ir pasaulyje paliko kadenciją baigiantis G.W.Bushas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius