-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Vilniuje – jau 7-oji stendinių modelių darbų paroda

Kaip ir kiekvieną pavasarį Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre Vilniuje vėl vyks tarptautinė stendinių modelių paroda-konkursas. Tai jau 7-asis stendinių modelių meistrų susibūrimas.
Konkurso dalyvių darbai
Geriausias 2014 metų konkurso darbas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip visada, renginyje laukiamas gausus svečių desantas iš Latvijos, Estijos, Lenkijos, Ukrainos, Baltarusijos, Rusijos ir kitų šalių. Paroda-konkursas vyks gegužės 22–24 dienomis.

Parodoje, kaip ir kiekvienais metais, bus apie 500–600 pačių įvairiausių stendinių modelių iš kartono, plastiko, medžio ir kitokių medžiagų.

„Tai tikrai įspūdinga šventė vaikams ir suaugusiems. Modeliavimas Lietuvoje tampa vis populiaresne pramoga visai šeimai. Malonu, kad sekame Lenkijos pavyzdžiu, kur lankymasis modelių parodose, yra madingo ir kultūringo žmogaus poreikis, lygiavertis parodų ir koncertų lankymui.

Modeliavimas, kaip ir menas. Gali būti mėgėjiškas ir gali stulbinti savo profesionalumu bei emocionalumu“, – sakė vienas parodos organizatorių Antanas Povilaitis.

Lankytojai Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre (Žirmūnų g. 1b) laukiami gegužės 23 dieną nuo 12 iki 18 valandos, o gegužės 24 dieną, nuo 10 iki 15 valandos. Parodos uždarymas ir apdovanojimai – 15 valandą.

Parodoje-konkurse taip pat bus galima įsigyti pačių modelių, rinkinių, žurnalų, įrankių ir kitų dalykų.

Tikrai neliksite be patarimų, diskusijų ar padrasinimų ir patiems tą malonumą išbandyti. Daugeliui, tai bus puiki proga įsigyti dovaną vaikams, sau ar artimiesiems. Įėjimas nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius