-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo nekaltybę pardavusiai 20-metei brazilei gali būti pateikti kaltinimai prostitucija

Spalio pabaigoje 20-metė brazilė Catarina Migliorini pardavė savo nekaltybę už 780 tūkst. JAV dolerių vienam japonui, žinomam „Natsu“ slapyvardžiu. Tai buvo dalis dokumentinio filmo projekto, kurį organizuoja australų kino kūrėjas Justinas Sisely.
Catarina Migliorini aukcione parduoda savo nekaltybę
Catarina Migliorini aukcione parduoda savo nekaltybę / Kadras iš vaizdo įrašo

Catarinos Migliorini skaistybė aukcione sulaukė 15 pasiūlymų. „Natsu“ įveikė 14 kitų vyrų, daugiausia – iš Brazilijos. Tačiau tarp potencialių pirkėjų taip pat buvo indų, australų ir amerikiečių, – praneša web.orange.co.uk.

Porelė lytinį aktą ruošiasi atlikti lėktuve, skrendančiame virš vandenyno, taip bandoma išvengti prostitucijos įstatymų.

Tačiau brazilų advokatas Joao Pedro de Saboia Bandeira de Mello Filho įsakė tyrėjams atlikti skubų patikrinimą, kad būtų išsiaiškinta, ar šiuo sandoriu tikrai nebus pažeisti įstatymai.

Brazilijos užsienio reikalų ministrui siųstame laiške advokatas rašė, kad šis susitarimas yra „labai panašus į prekybą žmonėmis“. Advokatas pareiškė, kad minėto dokumentinio filmo režisierius Justinas Sisely, kuris ir surengė visame pasaulyje pasipiktinimą sukėlusį aukcioną, turėtų būti suimtas už prekybą žmonėmis.

Tuo tarpu Catarina Migliorini, kuri šiuo metu gyvena Australijoje, advokato manymu, turėtų būti deportuota į savo gimtąją šalį Braziliją, kur jai būtų pateikti kaltinimai prostitucija.

Portalui „Business Week“ filmo režisierius sakė, jog jo advokatai dar prieš surengiant aukcioną sutvarkė visus reikalingus dokumentus ir įsitikino, kad viskas yra rengiama legaliai.

„Kalbant apie nekaltybės pardavimą, yra labai nedidelė riba tarp to, kas yra legalu, ir tarp to, kas yra neteisėta. Šiuo aukcionu mes tikrai nesiekėme pažeisti įstatymų“, – tikino dokumentinį filmą apie Catarinos Migliorini ir dar vieno vaikino skaistybės pardavimą kuriantis režisierius.

Prieš aukcioną C.Migliorini tikino visas surinktas lėšas ketinanti paaukoti skurdžioms šeimoms iš savo gimtojo miesto Santa Katarinos.

Daugiau C.Migliorini nuotraukų rasite paspaudę čia.

Dokumentinio filmo „Virgins Wanted“ (liet. „Ieškomos skaistuolės“), kurį kuria Justinas Sisely, anonsas:

VIDEO: Virgins Wanted

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius