Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienis – laimingiausia savaitės diena, o blogiausia...

Matematikų skaičiavimai parodė, kad sekmadienis yra laimingiausia savaitės diena. Tačiau kokios yra likusios savaitės dienos?
Kokia laimės paslaptis?
Kokios dienos ir kokiems dalykams daryti yra geriausios? / Photos.com
Temos: 2 Tyrimas Sekmadienis

Telegraph.co.uk praneša, kad Vermonto universiteto tyrėjai išstudijavo 2.4 milijonus blogų ir internetinių žinučių, kad sužinotų, kurias dienas mes mylime, o kurių nekenčiame. Jie skaičiavo pozityvius ir negatyvius žodžius, kurie buvo naudojami jau minėtose interneto platybėse.

Taigi rezultatai parodė, kad mėgstamiausia diena yra sekmadienis, o blogiausia – trečiadienis. Antra laimingiausia diena tapo pirmadienis, nes žmonės vis dar yra veikiami pasibaigusio savaitgalio.

Bet kokios dienos ir kokiems dalykams daryti yra geriausios?

Pirmadienis. Gera diena investuoti vertybinių popierių biržoje, bet pavojinga diena gyvybei. Pirmadienį įvyksta daugiausia širdies smūgių ir ši diena pasižymi didesnių mirčių skaičiumi.

Antradienis – tinkama diena atnaujinti blogų puslapius, bet bloga diena seksui.

Trečiadienis dažnai tampa puikia diena paprašyti didesnio atlyginimo, bet bloga – vairuoti. Apžvalgoje teigiama, kad 5000 bosų buvo jautresni darbuotojų prašymams trečiadienį, nes pirmadienį jie yra per daug užsiėmę, o ketvirtadienį ir penktadienį jau galvoja apie laukiantį savaitgalį.

Ketvirtadiens – gera diena mesti rūkyti, bet nepalanki oro atžvilgiu, nes tai šlapiausia savaitės diena.

Penktadienis – tinkama diena atleidinėti iš darbo. Verslo konsultantė Judi James sako, kad pirmadienis yra negera diena pasakyti „jūs estate atleistas“, nes tai bus suprasta tik kaip neigiama žinia, tačiau penktadienį šie žodžiai skambės ne taip įžeidžiamai, darbuotojas gali susimąstyti, kad jau tikrai atėjo metas ieškoti naujo darbo. Penktadienis pavojingas dėl žemės drebėjimų, nes šią dieną įvyko pusė baisiausių žemės drebėjimų.

Šeštadienis gera diena sulaukti šeimos pagausėsimo, bet netinkama diena vartoti alkoholį. Kūdikiai gimę šeštadienį turi didesnių galimybių, pavyzdžiui, tapti premjeru, nes 6 iš 20 Britanijos lyderių išrinktų nuo1990 metų buvo gimę šeštadienį. Šią dieną dviem trečdaliais išauga apsinuodijimų alkoholiu skaičius, teigia britų medicinos žurnalas.

Sekmadienis puiki diena bendravimui, nes trečdaliu  daugiau žmonių tikrina asmeninį elektorinį paštą sekmadieniais nei įprastą dieną. Tyrimai parodė, kad sekmadienis yra netinkama diena maisto gaminimui, nes vienas iš penkių teigia, kad gaminimas visai šeimai sukelia problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius