-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualinis žaidimas pareikalavo britų studentės gyvybės

Italijos teisėjas nusprendė, jog Perudžijoje nužudyta britų studentė tapo auka savo užpuolikų seksualinių instinktų, kurie lemiamą vakarą buvo nevaldomi, skelbia MSNBC.com.
Seksualinis žaidimas pareikalavo britų studentės gyvybės.
Seksualinis žaidimas pareikalavo britų studentės gyvybės. / Photos.com nuotr.

Italų naujienų agentūra pranešė, jog teisėjas Paolo Micheli savo sprendimą spalį nuteisti vieną iš trijų įtariamųjų pagrindė tik dabar. Italijoje teisėjai savo sprendimus pagrįsti gali praėjus keliems mėnesiams po sprendimo.

Micheli sprendimu Dramblio Kaulo Kranto pilietis Rudy Hermannas Guede buvo nuteistas trisdešimčiai metų nelaisvės kalėjime. R.HGuede pageidavo bylą nagrinėti skubos tvarka.

Tuo tarpu kiti du įtariamieji – amerikietė Amanda Knox ir italas Raffaele Sollecito – vis dar teisiami. Jie kaltinami seksualiniu smurtu ir žmogžudyste. Įtariamųjų trijulė bet kokius kaltinimus neigia.

Meredith Kercher buvo nudurta 2007-ųjų lapkričio antrąją savo bute Perudžijoje, kurį ji buvo išsinuomojusi su A.Knox. Perudžijos miestas įsikūręs 185 kilometrai į šiaurę nuo Romos. Tiek Kercher, tiek Knox buvo studentų apsikeitimo programų dalyvės.

Pasak teisėjo, įtariamieji iš anksto suplanavo seksualiai išnaudoti Kercher, tačiau įvykiai pasisuko kiek kitaip. R.H.Guede buvo aktyviausias užpuolimo dalyvis, tačiau amerikietė ir italas savo vaidmenis taip pat atliko.

Teisėjo aiškinimai sutampa su kaltintojų įtarimais, jog išpuolis prieš merginą prasidėjo kaip seksualinis žaidimas.

Kaltintojai pateikia galimą vakaro įvykių scenarijų. R.Sollecito laikė Kercher už pečių, kol A.Knox lietė jos kūną peilio galiuku. Tuomet R.H.Guede pabandė Kercher išprievartauti. A.Knox nesusivaldė ir smeigė peilį britei į gerklę.

Italo ir amerikietės advokatai tvirtina, jog vienintelis nusikaltęs yra R.H.Guede, o jų ginami asmenys per nužudymą net nebuvo Kercher bute. 

Bylos nagrinėjamas bus tęsiamas vasario šeštą dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius