Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Septynių žmonių žudikas Charlesas Mansonas kalėjime ves

Už septynių žmonių nužudymą nuteistas Charlesas Mansonas gal ir neatitinka visuotinio įsivaizdavimo apie gerą partiją, bet gavo leidimą vesti 26 metų moterį, kuri jį lanko kalėjime.
Charlesas Mansonas
Charlesas Mansonas / „Scanpix“ nuotr.

80 metų Ch.Mansonas, kuris atlieka kalėjimo iki gyvos galvos bausmę, ketina vesti 54 metais už jį jaunesnę Afton Elaine Burton, kuri JAV žiniasklaidoje apibūdinama kaip liekna brunetė.

„Jis gavo leidimą tuoktis“, – pirmadienį nurodė Kalifornijos pataisos ir reabilitacijos departamentas.

Dėl leidimo buvo kreiptasi lapkričio 7 dieną, nurodoma Kingso apygardos, kurioje kali Ch.Mansonas, interneto svetainėje. Tačiau vestuvių data dar neaiški.

Ch.Mansonas kalėjime sėdi jau daugiau kaip keturis dešimtmečius po 1969-aisiais įvykdytų nusikaltimų, tarp jų – režisieriaus Romano Polanski žmonos Sharon Tate, kuri buvo nėščia aštuonis su puse mėnesio, žiauraus nužudymo.

Tačiau A.E.Burton, kuri taip pat vadina save „Star“, yra sakiusi, kad jiedu su Ch.Mansonu yra beprotiškai įsimylėję ir jau laiko save susituokusia pora.

Tačiau A.E.Burton, kuri taip pat vadina save „Star“, yra sakiusi, kad jiedu su Ch.Mansonu yra beprotiškai įsimylėję ir jau laiko save susituokusia pora.

„Aš visiškai su juo, o jis – visiškai su manim. Žinote, tam esu gimusi. Nežinau, ką daugiau pasakyti“, – rugpjūčio mėnesį sakė ji CNN, kalbėdama apie dabar pražilusį žudiką, kuriam ant kaktos ištatuiruota svastika.

A.E.Burton sakė nuo paauglystės domėjusis Ch.Mansono „filosofija“ ir persikrausčiusi į Korkoraną, kur jis kali, kad būtų arčiau jo.

Jie kasdien kalbasi, daugumą savaitgalių ji lanko jį kalėjime.

Ch.Mansonas iki įkalinimo buvo vedęs du kartus: Rosalie Jean Willis 1955-1958 metais ir Candy Stevens 1959-1963 metais.

1969-aisiais jis buvo nuteistas mirti drauge su keturiais savo sekėjais, už septynių žmonių nužudymą, bet jų bausmės buvo pakeistos kalėjimu iki gyvos galvos.

2012 metais Ch.Mansonas kreipėsi dėl paleidimo pirma laiko, bet jo prašymas buvo atmestas, o naują prašymą jis galės pateikti 2027 metais.

Ch.Mansonas vadovavo apokaliptiniam kultui, kuris žudė žmones Los Andželo pasiturinčiųjų, daugiausia – baltųjų, rajonuose, kad kaltė kristų ant afroamerikiečių ir kad būtų išprovokuotas rasinis karas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius