Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliečiai iš Amerikos parsivežė mašiną su „lauktuvėmis“

Atidarę iš Amerikos parplukdytą automobilį, šiauliečiai pamatė leisgyvį driežiuką. Netrukus rado ir antrą.
Šiauliečių automobilyje rastas driežiukas
Šiauliečių automobilyje rastas driežiukas / Šiaulių apskrities TV nuotr.
Temos: 1 Driežas

Maždaug piršto dydžio driežiukai buvo  nejudrūs. Žmonėms labai pagailo gyvūnėlių, todėl kaip įmanydami stengėsi, kad driežiukai atsigautų. Geriau egzotiškieji svečiai pasijuto apipurkšti vandeniu ir padėti netoli lempos.

Dideliam džiaugsmui, driežiukai ne tik pradėjo bėgioti, bet ir akivaizdžiai keisti spalvą – iš tamsiai rudų tapo ryškiai žali. Užgesinus lempą gyvūnėlis vėl patamsėjo.

Nerimą šiauliečiams kelia tai, kad nežinia, kas tai per gyviai, ką jie ėda. Šiauliuose paklausinėti veterinarai nieko negalėjo pasakyti, nes ne kasdien tenka konsultuoti roplių šeimininkus. Žurnalistai ėmėsi pagalbininkų misijos – beveik visą dieną teko ieškoti konsultanto.

Pagaliau  susisiekta su Kaune  dirbančia veterinare ir ši patikino, kad tai Karolinos anoliai. Deja, specialistė patarė nelaikyti anolių namie, nes, ko gero, jie neišgyvens, mat priežiūrėti ir maitinti šiuos roplius ne tik sudėtinga, bet ir brangu. Pasirodo, anoliams reikia erdvaus terariumo su šildymu  ir muselių, todėl geriausia būtų juos atiduoti gamtininkams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius