Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaurės Korėjoje reklamuojamas „smegenų ląstelių dauginimąsi skatinantis“ stebuklingas gėrimas

Šiaurės Korėja, kuri penktadienį dar kartą pagrasino karu, neigdama bet kokį savo dalyvavimą prieš kelias savaites nuskandinant vieną Pietų Korėjos karo laivą, rado laiko liaupsinti supergėrimą, kuris esą skatina daugintis smegenų ląsteles.
Smegenys
Gėrimas, pasižymintis nuo ligų apsaugančiomis ir gydomosiomis savybėmis, padeda pagerinti protinius gebėjimus ir atmintį, skatindamas smegenų ląstelių dauginimąsi. / Photos.com nuotr.

Griežto stiliaus pranešimais garsėjanti Šiaurės Korėjos valstybinė naujienų agentūra KCNA sušvelnino toną, reklamuodama gėrimą su antioksidantai, gaminamą akcinės bendrovės „Moranbong Carbonated Fruit Juice“, kurio sudėtyje esama 60 „mikroelementų“, išgautų iš daugiau nei 30 rūšių augalų.

„Gėrimas, pasižymintis nuo ligų apsaugančiomis ir gydomosiomis savybėmis, padeda pagerinti protinius gebėjimus ir atmintį, skatindamas smegenų ląstelių dauginimąsi“, – pranešė agentūra.

„Jis taip pat saugo nuo odos raukšlėjimosi ir tamsių dėmių, taip pat nuo senatvinių ligų, tokių kaip kraujo išsiliejimas į smegenis, miokardo infarktas ir insultas, ilgainiui pašalindamas kenksmingąsias rūgštis“, – sakoma KCNA pranešime.

Be to, dėl stebuklingojo gėrimo oda tampa skaistesnė.

„Moranbong“ vadovas 38 metų Jong Song Ho sakė naujienų agentūrai, kad naujasis gėrimas ypač naudingas šiluminių elektrinių ir liejyklų darbininkams, taip pat ligoniams.

„Šis gėrimas neturi pašalinio poveikio“, – pridūrė KCNA.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius