-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilumos ir gerų emocijų atrasti kviečia ėjimo varžybose

Šiluma Lietuvos artimiausiu metu dar nežada lepinti, paplūdimyje vargu ar pagulėsite, tad ėjimo varžybų organizatoriai kviečia Jus savaitgalį išnaudoti vaikščiojant. Jau šį šeštadienį Nidoje vyks „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybos!
Ėjimo varžybos
Ėjimo varžybos / Roko Lukoševičiaus nuotr.

Toks renginys Lietuvoje jau vyko dukart – Vilniuje ir Druskininkuose. Abejuose renginiuose dalyvavo keli tūkstančiai ėjimo entuziastų – vieni ėjo su šiaurietiško ėjimo lazdomis, kiti – vesdamiesi šunis ar stumdami vaikučio vežimėlį, jauniesiems ėjimo varžybų dalyviams nenusileido senjorai.

Ėjimo varžybose laukiami visi – nesvarbu nei fizinis pasirengimas, nei amžius. Varžytis reikės ne su kitais, o su savimi, tad kiekvienas dalyvis galės pasirinkti norimą ėjimo tempą ir žingsnių skaičių (5 000, 10 000 arba 15 000 žingsnių).

Tėveliai, kurie norės įveikti visą ėjimo varžybų trasą, vaikučius kineziterapeutės priežiūrai galės palikti 5 000 žingsnių „Melt Water Kids“ vaikų zonoje.

Šeštadienį atvykę į Nidą ir dalyvaudami ėjimo varžybose, galėsite ramiai eiti ir stabtelėti Nidos prieplaukos pievelėje vyksiančioje „Senųjų amatų šventėje“. Vakare kurorto svečiai turės galimybę pasiklausyti kokybiško džiazo „Nidos jazz maratone“.

Organizatorių nuotr./Vlada Musvydaitė
Organizatorių nuotr./Vlada Musvydaitė

Padidėjus kelto ir ekologijos mokesčiams, įvažiavimas į Nidą tapo ne visiems prieinamas. Viešojo transporto pasirinkimas – išeitis sutaupyti.

Poilsiautojai į Nidą vežami naujais dviaukščiais „Kautros“ autobusais, kuriuose veikia kondicionieriai, yra prieiga prie nemokamo 4G interneto, o prisijungus prie media centro galima nemokamai žiūrėti filmus, skaityti žurnalus, klausytis muzikos. Prie patogių ir šiuolaikiškų sėdynių yra įrengti elektros lizdai.

Keliauti autobusu gali būti žymiai pigiau nei automobiliu, o dar labiau sutaupysite pirkdami „Šeimos bilietą“.

Pasiekus Klaipėdos perkėlą autobusu nereikia mokėti didelių kelto ir ekologijos mokesčio įvažiuojant į Nidą, mat autobusas yra ekologiška transporto priemonė. Be to, autobusai turi pirmenybę įvažiuoti į keltą, tad nereikės laukti eilėje, kuri gali nusidriekti kelis kilometrus.

„Į Nidą labai smagu atvykti su „Kautros“ autobusu, kur ramiai gali važiuodamas žiūrėti filmus, naudotis bevieliu internetu, taip pat nemokamai atsivežti dviratį, - po kelionės pasakojo ėjimo varžybų organizatorė Vlada Musvydaitė. – Ar jūs matėte iš kokio dviaukščio giganto išlipau?!“

Siūlomas dar vienas taupymo būdas – autobusu nemokamai vežtis dviratį. Juk ši transporto priemonė taip praverstų Nidoje, o norint ją išsinuomoti vietoje, tektų gerokai paploninti piniginę.

Nemokamą registraciją į ėjimo varžybas ir daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius