-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvio Berlusconi mergina sako sauganti jį nuo veltėdžių

Silvio Berlusconi gyveno chaotišką gyvenimą, buvo išnaudojamas veltėdžių ir gerokai permokėdavo bakalėjininkams, naujausiame interviu pasakojo 49 metais už politiką jaunesnė jo mergina.
Nors politinė sėkmė nuo keturis kartus premjeru tapusio S.Berlusconi, regis, nusisuko, jo santykiai su 28-erių Francesca Pascale sulaukia dar daugiau Italijos žiniasklaidos, sukrovusios turtus 77-ių politikui, dėmesio.
Nors politinė sėkmė nuo keturis kartus premjeru tapusio S.Berlusconi, regis, nusisuko, jo santykiai su 28-erių Francesca Pascale sulaukia dar daugiau Italijos žiniasklaidos, sukrovusios turtus 77-erių politikui, dėmesio. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors politinė sėkmė nuo keturis kartus premjeru tapusio S.Berlusconi, regis, nusisuko, jo santykiai su 28-erių Francesca Pascale sulaukia dar daugiau Italijos žiniasklaidos, sukrovusios turtus 77-erių politikui, dėmesio.

F.Pascale, kritusi S.Berlusconi į akį tuomet, kai įkūrė jo gerbėjų klubą „Mes ilgimės tavęs, Silvijau“, praėjusį mėnesį drauge su S.Berlusconi puikavosi ant žurnalo „Vanity Fair“ itališko numerio viršelio, o šią savaitę kitam leidiniui moteris papasakojo apie judviejų gyvenimo drauge subtilybes.

Moteris sakė, kad šiemet drauge su savo pudeliu Dudu atsikrausčiusi į prabangų S.Berlusconi namą ji rado „nepriimtiną“ netvarką.

„Daugelis žmonių juo naudojosi“, – pasakojo F.Pascale italų savaitraščiui „Oggi“.

„Man teko įsikišti. Jie mokėdavo po 80 eurų už kilogramą sojų pupelių, ar galėtumėte patikėti? Į namus būdavo vežamos didžiulės dėžės su žuvimi, nors visi žino, kad prezidentas nevalgo žuvies, nepakenčia net jos kvapo“, – pasakojo naujoji jo draugė.

„Man teko įsikišti. Jie mokėdavo po 80 eurų už kilogramą sojų pupelių, ar galėtumėte patikėti? Į namus būdavo vežamos didžiulės dėžės su žuvimi, nors visi žino, kad prezidentas nevalgo žuvies, nepakenčia net jos kvapo“, – pasakojo naujoji Silvio Berlusconi draugė.

S.Berlusconi šeimos turtas vertinimas 6,2 mlrd. JAV dolerių, įskaičiuojant televizijos imperiją „Mediaset“, leidyklą ir futbolo klubą „AC Milan“, skelbia „Forbes“.  

Tačiau centro dešiniųjų politinių pažiūrų politiko politinė ateitis kelia abejonių dėl teismo paskelbto nuosprendžio už mokesčių vengimą, dėl ko jam gali tekti palikti parlamentą.

Praėjusią savaitę žiniasklaida mirgėjo nuo pranešimų apie tai, kaip F.Pascale geležiniu kumščiu valdo S.Bersluconi rezidenciją Romoje. Tai vyko pačiame politinių neramumų įkarštyje, kai S.Berlusconi grasino nuversti dabartinę šalies vyriausybę.

„Tiesa yra ta, kad aš turiu galvą ant pečių ir sakau, ką galvoju, aš tvarkau reikalus ir jam tai patinka“, – pasakojo F.Pascale, puoselėjanti viltį ištekėti už žiniasklaidos magnato, kai tik jis oficialiai išsiskirs su savo antrąja žmona Veronica Lario.

Atrodo, kad šiuo interviu siekiama pakeisti S.Berlusconi įvaizdį, labai nukentėjusį nuo pranešimų apie „bunga bunga“ vakarėlius, kuriuos jis rengdavo savo vilose ir dovanomis dosniai atsilygindavo juose dalyvavusioms jaunoms gražuolėms.

S.Berlusconi advokatai šią savaitę turėtų pateikti prašymą, kad už mokesčių vengimą teismo skirtą vienerių metų laisvės atėmimo bausmę jų ginamasis galėtų atlikti dirbdamas visuomenei naudingą darbą.

S.Bersluconi yra apskundęs ir kitus teismo sprendimus, įskaitant ir nuosprendį už tai, kad jis mokėjo už seksą nepilnametei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius