-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simpsonai įamžinti JAV pašto ženkluose

Galbūt net Houmeris Simpsonas dabar turi ką pasakyti, ne vien tik ištarti savo žinomąjį „do'h!“ Simpsonai – mėgstamiausia pakvaišusi amerikiečių šeima, kuri nuo ketvirtadienio turi savo pašto ženklus.
Simpsonų pašto ženklai
Simpsonų pašto ženklai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tai pirmasis JAV televizijos serialas, vis dar transliuojamas geriausiu laiku ir pavaizduotas pašto ženkluose.

Penkių ženklų su Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir mažylės Megės atvaizdais komplektas buvo išleistas švenčiant ilgiausios animacinės komedijos JAV televizijoje rodymo 20-ąjį sezoną.

„Mes sujaudinti, kad Pašto tarnyba pasirinko būtent mus, pirmenybę suteikdama mums, o ne kam nors iš tų, kurie atnešė naudos visuomenei, – sakė šio animacinio serialo vykdomasis prodiuseris Jamesas Brooksas. – Manoma, kad ženkluose turi būti mirę žmonės. Mes kažkaip sugebėjome tai apeiti.“

„Simpsonai“ debiutavo televizijoje 1989 metų gruodžio 17 dieną. Pirmoji parodyta serija buvo „Simpsonai, gaminantys ant atviros ugnies“.

Per savo gyvavimo laiką serialas pelnė 24 „Emmy“ premijas. Šiais metais televizija „Fox“ pratęsė licenciją ir parodys dar du populiaraus animacinio filmo sezonus.

„Do'h!“ – Houmerio posakis, kurį jis pavartoja kaskart, kai atsitinka kažkas nemalonaus. Posakis tapo toks populiarus, kad net buvo įtrauktas į Oksfordo žodyną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius