-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Singapūre taksi vairuotojas tailandiečių porai grąžino 900 tūkst. dolerių

Singapūre vienas taksi vairuotojas vadinamas didvyriu – jis atostogaujančiai tailandiečių porai sugrąžino 1,1 mln. Singapūro dolerių (900 tūkst. JAV dolerių) grynaisiais, kuriuos jie buvo palikę jo automobilyje.
„Nissan NV200“: juodasis Londono taksi
Taksi / „Nissan“ nuotr.

70-metis Sia Ka Tianas buvo šokiruotas, kai pirmadienį, išlaipinęs porą prie vieno prekybos centro, ant galinės sėdynės rado į juodą popierinį maišelį sudėtus milžiniškus pinigus.

„Kai pamačiau tuos pinigus, pamaniau, kad turiu bėdų. Buvau įsitikinęs, kad maišelyje buvo mažiausiai 200 tūkst. dolerių“, – 31 metus taksistu dirbantį Sia Ka Tianą cituoja laikraštis „The Straits Times“.

Tai jau antras labai vertingas daiktas, kurį grąžina šios kompanijos vairuotojai. 2009 metais kitas taksi vairuotojas grąžino 5 kg aukso luitų, kurių vertė – 377 tūkst. Singapūro dolerių.

Tačiau jam nuvežus pinigus į transporto kompanijos „ComfortDelGro“ pamestų daiktų skyrių, priblokšti jo kolegos suskaičiavo 1,1 mln. Singapūro dolerių tūkstančio banknotais.

„Pinigai man nesvarbūs. Jie man nepriklauso, tad kaip galiu juos naudoti?“ – sakė jis minėtam laikraščiui.

Tailandiečiai dėl pamestų pinigų kreipėsi į transporto kompaniją ir Sia Ka Tianas jų laukė, kai jie atvyko jų pasiimti.

Pranešime nenurodoma, ką pora veikė su tokia didele pinigų suma.

Sąžiningasis taksi vairuotojas iš dėkingos poros, kurios pavardės neskelbiamos, gavo apdovanojimą, bet jo suma taip pat neskelbiama. Kompanija taip pat planuoja apdovanoti vairuotoją už gerą tarnybą.

„Rasti vieną milijoną dolerių grynaisiais nėra kasdienis dalykas ir mes iš tikrųjų klausiame savęs, kiek žmonių būtų galėję susigundyti (juos pasisavinti)“, – sakė kompanijos atstovė Tammy Tan (Tami Tan).

„Nepaprastai juo didžiuojamės ir esame patenkinti, kad keleiviai atgavo savo pinigus“, – sakė ji.

Tai jau antras labai vertingas daiktas, kurį grąžina šios kompanijos vairuotojai. 2009 metais kitas taksi vairuotojas grąžino 5 kg aukso luitų, kurių vertė – 377 tūkst. Singapūro dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius