-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Singapūro gatvėje žmones nustebino vaikštinėjanti nuogalių pora

Singapūro kavinių po atviru dangumi lankytojai ir praeiviai maždaug 15 minučių galėjo stebėti poros nuogalių pasivaikščiojimą, o šis nutikimas ypač konservatyviame mieste valstybėje sukėlė tiek pasipiktinimą, tiek aplodismentus.

Baro vadybininkas Terence'as Chia sakė laikraščiui „Straits Times“ sakė matęs, kaip pora šeštadienio vakarą nusirengė vieno gyvenamojo namo laiptinėje Holand Vilidžo rajone, kuriame veikia daug populiarių naktinių klubų.

„Tada, laikydami drabužius rankose ir dėvėdami tik pliažo šlepetes, jie šaltakraujiškai nuėjo prekyvietės link“, – pasakojo vadybininkas. Jis pridūrė, kad porelė atsigręžė į didelę žiūrovų minią ir pozavo fotografams.

„Ten buvo apie 200 žmonių, kurie visi fotografavo, – „Straits Times“ trečiadienį citavo T.Chia. – (Fotoaparatų) mygtukus spaudė netgi moterys, o žmonės džiaugsmingai šaukė, švilpė ir plojo kaip pašėlę."

Pasak policijos, apie 20 metų amžiaus europietis ir etninė kinė buvo sulaikyti, o vėliau paleisti už užstatą. Pagal Singapūro įstatymus, jeigu bus pripažinti kaltais, jie gali būti nubausti iki 2000 Singapūro dolerių (apie 3,5 tūkst. litų) bauda arba įkalinti 3 mėnesiams. Porai taip pat gali būti skirta bauda ir įkalinimas

Viešų protesto akcijų Singapūre retai pasitaiko. Jos buvo įteisintos riks praeitais metais specialioje vietoje, pavadintoje „Oratorių kampu“ pagal Londono Haid parko pavyzdį.

„Atrodė, kad jiems visai patogu vaikštinėti gatve, kurioje pritraukė daug smalsių žvilgsnių, – savo interneto dienoraštyje rašė įvykio liudininkas Leonardas Tanas. – Singapūras tampa vis įdomesnis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius