Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingas video: taip vamzdynus tiesia tik Rusijoje! (video)

Rusijos tinklaraštininkas Aleksejus Navalnyj paviešino kuriozišką vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas naftotiekio „Vakarų Sibiras–Ramusis vandenynas“ tiesimo momentas.
Kranai neišlaikė vamzdžio svorio.
Kranai neišlaikė vamzdžio svorio. / Kadras iš video
Temos: 2 Skandalas Rusija

Kompanijos „Transneft“ mažasis akcininkas A.Navalnyj jau anksčiau pagarsėjo internete, kai paskelbė vaizdo įrašą apie milžiniškų sumų pasisavinimą statant jau minėtą naftotiekį. Dabar didelio dėmesio sulaukė jo paviešintas kurioziškas video iš naftotiekio statybų.

Vaizdo įraše matyti, kaip į ilgą eilę išsirikiavę kranai laiko iškėlę milžinišką vamzdį, mėgindami nuleisti jį į sniego pilną tranšėją. Staiga kranai neišlaiko didžiulio svorio ir visi kartu virta į priekį pamesdami krovinį. Nepaisant incidento, vamzdis krenta tiesiai ten, kur ir turėjo patekti – į duobę.

Kažkoks vyriškis už kadro komentuoja vaizdelį, negailėdamas riebių rusiškų keiksmažodžių.

A.Navalnyj tinklaraščio skaitytojai taip pat nevengė negailestingos ironijos komentuodami reginį. Vienas skaitytojas pareiškė, kad vamzdyno statybose buvo panaudotos „nanotechnologijos“. Kitas pažymi, kad kranus galima bus atversti ir jie dirbs toliau, o vamzdyno tiesėjai paaiškins, kad „pagal projektą vamzdį tokiu būdu ir reikėjo nuleisti“. Dar vienas skaitytojas pastebėjo, kad „vamzdis atsidūrė reikiamoje vietoje, tik anksčiau numatyto plano, tad statybų baro viršininkas jau gali ant krūtinės prasidurti skylutę ordinui“.

DĖMESIO! Vaizdo įraše skamba nenorminė leksika. Išjunkite garsą, jei esate nepilnametis arba jeigu tai jus gali žeisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius