-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiu.lt: interneto skelbimuose – ir dizainerių kurtos vestuvinės suknelės

Ne visos nuotakos ketina savo vestuvines sukneles pasilikti kaip prisiminimą – didelė dalis sukneles parduoda ar nuomoja, taip pradžiugindamos ir kitas tekėti besiruošiančias merginas. Skelbimuose reklamuojamų ir parduodamų ar nuomojamų suknelių apstu visus metus, o pasirinkimas didžiulis – nuo naudotų iki naujų, netgi garsių dizainerių kurtų.
Skelbiu.lt suknelės
Skelbiu.lt suknelės / Skelbiu.lt
Temos: 1 skelbiu.lt

Skelbimų apie parduodamas ar nuomojamas vestuvines sukneles internete padaugėja, vos tik šaltasis metų laikas priartėja prie pabaigos. Kovo–liepos mėnesiais būna daugiausia pasiūlymų išsirinkti vestuvinę suknelę, o pasiūla ima trauktis tik nuo rugsėjo ar spalio – pasibaigus gražiems orams, atskleidė didžiausio skelbimų portalo Skelbiu.lt duomenys.

Vidutinė kaina – apie 220 Eur

Vestuvinių suknelių kainos internete publikuojamuose skelbimuose svyruoja vidutiniškai nuo 200 iki 250 Eur – neretai kaina gerokai skiriasi nuo siūlomos salonuose ar parduotuvėse. Tačiau pateikiama nemažai išskirtinių pasiūlymų – parduodamos garsių dizainerių, pagal individualų užsakymą kurtos vienetinės suknelės, kurios gali būti ir keliskart brangesnės – tokių kaina siekia vidutiniškai nuo 700 iki 2000 Eur.

Interneto skelbimai mirgėte mirga nuo įvairių pasiūlymų, kurie gali būti tinkami įvairiausių pageidavimų turinčiai nuotakai: kai kurioms suknelėms panaudota keliasdešimt metrų audinio, kai kurios – natūralaus šilko, kitas puošia įspūdingi veliumai, dar kitos gali būti nesunkiai perdarytos į trumpesnes ir patogesnes vakarinei šventės daliai.

Išskirtinumas – ne tik kokybė ar dizainas

Savo sukneles parduodančios nuotakos skelbimuose atvirai įvardija tiek suknelių privalumus, tiek trūkumus bei publikuoja realių nuotraukų iš savo vestuvių, kad kitos, ieškodamos tinkamos aprangos įsimintinai dienai, galėtų susidaryti realų vaizdą, kaip siūloma suknelė atrodo.

Kiekviena nuotaka svajoja, kad savo vestuvių dieną atrodytų įspūdingai ir jaustųsi puikiai. Vienas iš gerą nuotaiką užtikrinančių faktorių – tinkama ir jaunąją džiuginanti vestuvinė suknelė. Sukneles parduodančiųjų teigimu, parduodamos sukneles, kuriomis jos pasipuošė savo vestuvių dieną, jos kartu perduoda ir linkėjimus kitai nuotakai, kad ši taip pat jaustųsi graži ir ypatinga.

Pradžiuginkite kitą nuotaką

Skelbiu.lt statistikos duomenys rodo, kad per mėnesį parduodama vidutiniškai ketvirtadalis suknelių, apie kurias buvo paskelbta. Daugiausia susidomėjimo sulaukia suknelės, kainuojančios iki 500 Eur, nors brangesnėmis nei 500 Eur ar 1000 Eur taip pat itin domimasi, ieškant išskirtinio pasirinkimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius