Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Socialinis eksperimentas: „Ar nori su manimi pasimylėti?“

Internete publikuotas vaizdo įrašas, kuriame – socialinio eksperimento rezultatai. Jo metu patraukli mergina vaikščiojo gatvėmis ir siūlė vyrams su ja užsiimti seksu.
Socialinio eksperimento dalyvė
Socialinio eksperimento dalyvė / Nuotr. iš „YouTube“

Mergina, vardu Andrea, neįprasto socialinio eksperimento „whatever“ metu gatvėje priėjo prie 14 vyrų ir klausė jų, ar šie nenorėtų su ja pasimylėti, skelbia dailymail.co.uk.

Seksualiai apsirengusiai merginai pusė vyrų į jos pasiūlymą atsakė neigiamai, o vienas vyras netgi pakvietė pareigūnus, pareiškęs, kad ši keliaus į kalėjimą: „Čia ne Kinija ar iš kur tu ten esi atvažiavusi.“

Kai kurie praeiviai į tokį pasiūlymą reagavo su įtarimais ir paklausdavo, ar ji yra blaivi. Tačiau atsirado ir tokių, kurie sutiko su ja pasimylėti tuojau pat. 

Šio projekto metu buvo atliktas ir kitas eksperimentas – vaikinas kreipėsi į 100 merginų ir moterų, siūlydamas joms užsiimti seksu. Rezultatas – nė viena moteris nesutiko su juo pasimylėti. 

VIDEO: Pasiūlymas užsiimti seksu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius