Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje lankysis kylanti ispanų elektronininės muzikos žvaigždė Guillamino

Balandžio 20 d. Vilniaus klube „Studio 9“ pasirodys kylanti ispanų elektronininės muzikos žvaigždė Guillamino. Tai antrasis kasmėnesinės vakarėlių serijos „Record“ renginys.
Guillamino
Guillamino / Asmeninio Guillamino archyvo nuotr.

Pagrindinis vakarėlio akcentas – visas šio vakaro garsas (nuo gyvų pasirodymų iki DJ rinkinių) bus įrašinėjamas. Šie vakarėliai įdomūs ne tik jo dalyviams, kurie kažką praleido ar nori prisiminti džiugias akimirkas, bet ir nerandantiems mėgstamo didžėjaus „mix'o“ ar norintiems pajusti vakarėlio atmosferą.

Pagrindinis vakaro svečias – ispaniškuoju „Jamiroquai“ pakrikštytas Guillamino. Talentų kalve tituluojama „Red Bull Music Academy“ pastarojo atlikėjo galimybes įžvelgė dar 2008-taisiais, o muzikos guru Gillesas Petersonas teigia, kad tai atlikėjas, kurį būtina stebėti jau nuo dabar, nes jis turi viską, ko reikia: sielą, muziką, balsą ir idėjų. Paskutinis Guillamino išleistas darbas yra „Whip Gymnastix“ („Rimbo Gimnastika“) 7 colių vinilas, pilnas keisto ir gilaus boso. Guillamino taip pat yra remiksuotojas, rašęs muziką pjesėms, parodoms ir filmams.

Nuo neatmenamų laikų žmonės suko galvas, kaip „pagauti“ garsą. Jau devintajame amžiuje Banu Musa broliai sukonstravo vandeniu varomus vargonus ir automatinę fleitą, tačiau pasauliui teko dar laukti tūkstantį metų, kol išradėjas Tomas Edisonas sukurtų fonografu demonstruojamus pirmuosius balso įrašus. Nuo tos dienos daug kas pasikeitė – nebylus kinas jau tapo istorija, prezidentai dėl slaptų pokalbių įrašų su odontologėmis netenka savo postų, o partijų vadai, jei tikėtume legendomis, tampa sentencijų apie mokymąsi autoriai. Žinant šiuolaikines įrašymo technikos galimybes žmonės nebeprivalo dalyvauti įvykiuose ar gyventi tam tikru laikotarpiu, kad pajustų jų dvasią. Praėjus kuriam metui ir mūsų laikai bus įdomūs ateities kartoms. Tuo neabejoja ir renginio organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius