Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Specialiai Velykoms sukurtas kokteilis, kurio energinė vertė – beveik 1 000 kalorijų

Specialiai Velykoms išradingas barmenas sukūrė alkoholinį kokteilį, kurio pagrindas – šokoladiniai kiaušiniai „Cadbury“, pripildyti kreminiu įdaru, rašo „The Daily Mail“.
Šokoladas
Šokoladas / Fotolia nuotr.

Kokteilio nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Saldžiojo kokteilio sudėtyje yra romo, šokoladinio likerio, smulkinto pieniško šokolado. Kokteilyje yra 987 kalorijos, t. y. jo išgėrus, kalorijų suvartosite daugiau, negu suvalgius dvigubą mėsainį su bulvytėmis ir kola.

Barmenas Jackas Williamsas, sukūręs šį kokteilį, tvirtina, kad jis yra labai gaivinantis ir švelnaus skonio. Jis taip neapsunkina skrandžio, kaip būna išgėrus įprasto šokoladinio kokteilio.

Tokį kokteilį galima pasidaryti ir namuose, barmenas neslepia jo recepto. „Sutrinkite šviežių mėtos lapelių, juos sudėkite į taurę, įpilkite romo ir šokoladinio likerio, tada įpilkite truputį laimo sulčių, įdėkite šiek tiek trinto ledo ir smulkintų šokoladinių kiaušinių. Viską sumaišykite ir ant viršaus uždėkite dar truputėlį trinto ledo, dekoruokite puse šokoladinio kiaušinio ir mėtos lapeliais“, – receptą išduoda barmenas.

„Jewel“ bare Londone šio kokteilio paskanauti galima tik per Velykas. Jis kainuoja maždaug 9 svarus sterlingų (apie 35 Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius