Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprendžiamas žurnalo „Nuo... iki...“ likimas

Žurnalo moterims „Nuo... iki...“ skaitytojos po kurio laiko prekyboje gali neberasti mėgstamo leidinio. Koncerno „MG Baltic“ įmonės „UPG Baltic“ vadovo teigimu, žurnalas toks, koks yra dabar, leidžiamas paskutinius mėnesius.
Žurnalai „NUO... IKI...“
Žurnalai „NUO... IKI...“ / Imageshack nuotr.

„Taip, dabar vyksta svarstymai, kol išgryninsime idėją dėl ateities. Norime išsaugoti gerą prekės ženklą, todėl žadame su „Nuo... iki...“ pavadinimu leisti specializuotų leidinių seriją. Dabar pasaulyje dauguma leidinių specializuojasi, todėl ir mes planuojame leisti specializuotus „Nuo... iki...“ leidinius, pavyzdžiui, „Nuo... iki... vestuvės“, „Nuo... iki... vaikas“ ir panašiai“, – 15min.lt sakė „UPG Baltic“ vadovas Linas Krapavickas.

Anot jo, šis prekės ženklas bus perkeltas ir į internetą.

Tuo tarpu dabartinė žurnalo redaktorė Daiva Tėvelienė nurodė kreiptis į vadovus dėl žurnalo ateities klausimų, bet tikino, kad darbuotojai vis dar dirba ir ruošia naują „Nuo... iki...“ numerį.

„Kol kas oficialaus pranešimo nebuvo, todėl mes su darbuotojais dirbame toliau, ruošiame naują žurnalo numerį...“ – tikino redaktorė.

Žurnalas „Nuo... iki...“ leidžiamas nuo 2005 metų gruodžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius