Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukurk elektros taupymo simbolį – laimėk originalų prizą!

Išjungti šviesą paliekant kambarį tau jau tapo įprotis? Galvoji, kaip prie dviračio prisitaisyti grotuvą, kad muzika grotų minant pedalus? O gal tiesiog tiki, kad taupydamas elektrą sumažini ne tik savo sąskaitą, bet ir prisidedi prie aplinkos būklės gerinimo?
Elektros taupymo projektas
Elektros taupymo projektas / Logotipas

Jei priklausai tai mažumai (tik 20 proc. lietuvių), kurie žino, kad kasdieninė jų veikla gali prisidėti prie aplinkos, kurioje gyvename, švaros, aplinkinių sveikatos, ir jei žinai, kad taupydamas elektrą darai paslaugą ne tik sau, bet ir aplinkai – parodyk, kas, tavo nuomone, yra taupymas – tapk elektros taupymo simbolio autoriumi.

O mes apie tave paskleisime žinią mažiausiai 100 tūkst. Lietuvos gyventojų ir įteiksime vertingą prizą, padėsiantį tau taupyti elektrą dar veiksmingiau.

Užduotis. Sukurk elektros energijos taupymo simbolį (ženklą) ir atsiųsk *.jpg formatu adresu elektra@15min.lt

Formatas. Tavo sukurtas elektros energijos taupymo simbolis gali būti bet kas, tad nevaržyk savo fantazijos. Tai gali būti piešinys, fotografija, skulptūra, eskizas, daiktas ir pan.

Tavo darbų laukiame iki balandžio 27 d., antradienio.

Kas už tai? Išgarsinsime tave kaip elektros energijos taupymo simbolio autorių „15 min“ ir ekologiškos kultūros gide „Ozonas“. Plius originalus prizas – prietaisas, padėsiantis sumažinti elektros energijos sąnaudas tavo namuose bei komplektas „Osram“ taupiųjų lempučių.

Jei trūksta informacijos – panaršyk www.tiekkiekreikia.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius