-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedijoje liuteronų bažnyčios jaunimo stovykloje išduoti sekso diplomai sukrėtė tėvus

Švedijos Liuteronų Bažnyčios organizuotoje stovykloje dalyvavusiems jaunuoliams išduoti įspūdingi „mylėjimosi diplomai“ nustebino paauglių tėvus, kurie trečiadienį savo dvasininkui skundėsi, kad jų keturiolikmetės atžalos lytiniams santykiams yra per jaunos.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Pietrytinio Ronebio miesto jaunuoliai, išklausę kursą „Meilė ir seksualumas“, gavo pažymėjimus, liudijančius, jog „gali mylėtis“.

Tuo tarpu vikaras Mats-Ola Nylenas paaiškino, kad seminarą organizavo asmuo, neva atstovaujantis Švedijos lytinio švietimo draugijai (RFSU), tačiau vėliau bažnyčia išsiaiškino, kad lektorius jau daug metų nedirbo šioje organizacijoje.

Susirūpinta buvo tik po to, kai paauglių tėvai vikarui pasiskundė dėl pažymėjimų, tvirtindami, jog jų vaikai dar nėra pasirengę pradėti lytinius santykius.

Tėvai buvo nusivylę ir stovykloje vartotais šnekamojoje kalboje nevartojamais žodžiais, kuriais apibūdinamas felacijos aktas.

„Stovykloje buvo kalbama apie skirtingus draugystės ir santykių aspektus“, – naujienų agentūrai AFP sakė M.O.Nylenas, pridurdamas, kad jaučiasi apgautas vyriškio, vilkėjusio marškinėlius su užrašu RFSU.

„Anksčiau jaunimas skundėsi, kad Bažnyčia nekalba apie tokius dalykus“, – paaiškino jis.

Pats vikaras ketino dalyvauti paskaitoje, tačiau vyriškis jo paprašė išeiti, paaiškindamas, kad jo dalyvavimas jaunuolius trikdys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius