Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šveicarijoje suimtas 123 kokaino pripildytus prezervatyvus prarijęs narkotikų kontrabandininkas

Šveicarijos teisėsauga suėmė vieną nigerietį narkotikų kontrabandininką, kuris buvo prarijęs 123 kokaino pripildytus prezervatyvus ir gabeno 1,7 kilogramo šių kvaišalų, ketvirtadienį pranešė pasieniečiai.
Kokainas
Kokainas / Photos.com

Šveicarijos federalinės pasienio apsaugos tarnybos atstovas Michelis Bacharas nurodė, kad 123 praryti prezervatyvai atitinka 5,5 metro dešrelių arba 3,5 litrų pieno.

„Tai nepaprasta“, – jis sakė naujienų agentūrai AFP, pabrėždamas, kad kontrabandininkas galėjo mirti, trūkus bent vienam iš prezervatyvų.

Tas vyras buvo vienas iš šešių žmonių, važiavusių Prancūzijoje registruotu automobiliu, kuris buvo sustabdytas praeitą sekmadienį, kai pravažiavo netoli Ženevos esantį pasieniečių postą, ignoruodamas degantį raudoną signalą.

Peršvietus rentgenu paaiškėjo, kad keturi tos grupės nariai skrandžiuose gabeno iš viso beveik 3 kilogramus kokaino. Kvaišalai buvo sudėti į penkių centimetrų ilgio paketus iš prezervatyvų, aplietų vašku arba derva.

Per pastaruosius keturis mėnesius Šveicarijos pasienyje buvo užfiksuoti dar mažiausiai du panašūs mėginimai pergabenti narkotikus.
 
Prancūzijoje praeitą savaitę per panašų incidentą buvo suimti devyni įtariami narkotikų kurjeriai, dalyvavę kokaino kontrabandoje tarp Ispanijos ir Prancūzijos.
Šveicarijos pasieniečiai per kelias dienas perėmė visas kurjerių prarytas kokaino kapsules.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius