Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tėčio sukurtas jautrus filmukas, kaip mažylė kerpa vėžiu sergančios mamos plaukus, tapo labdaros šaukliu

Žaidimas su mamos plaukais mažoms mergaitės dažniausiai tampa smagia atrakcija. Tačiau tik ne šį kartą. Mažoji Lola Etchells žaidžia „kirpyklą“ tik dėl to, kad jos mama Sara serga vėžiu. Šešiametė pasiryžo nukirpti mamai plaukus, kurie praretėjo po chemoterapijos.
Sara ir mažoji Lola
Sara ir mažoji Lola / Kadras iš filmuko

Mergaitės tėvai, Sara ir Craigas, tokį neįprastą plaukų kirpimo aktą sugalvojo dėl savo mažylės, kad padėtų jai suprasti realią situaciją. Tėvai mano, kad šis „žaidimas“ mažajai Lolai padės susitaikyti su susiradusia padėtimi bei leis lengviau su ja susitaikyti. Sara ir Craigas padrąsinti draugų nufilmavo, kaip mergaitė kerpa vėžiu segančią mamą, o šis vaizdo klipas tapo šaukliu, skatinančiu prisidėti prie labdaros organizacijų.

Kadras ia filmuko/Sara ir Lola
Kadras iš filmuko/Sara ir Lola

44-erių Sara 2011 metų rugsėjį sužinojo, kad ją atakuoja krūties vėžys. Moteris pradėjo chemoterapijos kursą, kuris pasikėsino ne tik į vėžines ląsteles, bet ir jos plaukus, kurie pradėjo retėti. Todėl prieš naują chemoterapiją Sara nusprendė su dukrelės pagalba nusikirpti plaukus ir įsiamžinti atminimui.

Jautrų filmuką apie mamos ir mergaitės „kirpyklą“ sukūrė Saros vyras. Jis apdairiai rinko drabužius ir aplinką. Kai šeimos draugai išvydo šį vaizdo klipą, jie paskatino porą panaudoti filmuką labdarai. Sara ir Craigas taip ir padarė, jie įkėlė videosiužetą į „YouTube“ svetainę ir susiejo jį „Just Giving“ aukų tinklalapiu. Craigas teigia, kad tik pamatęs galutinį filmuko rezultatą, suprato, kokią įtaką jis gali padaryti. Vyras pasakojo: „Ten užfiksuotas labai intymus momentas ir tai buvo labai drąsus Saros poelgis. Todėl mes nusprendėme, kad su šiuo filmuku galime padaryti kažką gero ir  paskyrėme jį vėžiu sergančių žmonių rėmimui“.

VIDEO: Sara and Lola - A Special Moment (HD Version)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius