-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Sun“ paskelbė blogiausių aktorių sąrašą

Nors Oskarų apdovanojimai jau seniai pamiršti, „The Sun“ nusprendė pasiklausti savo skaitytojų, kas, jų manymu, pertenduoja į blogiausiųjų titulus, ir kaip nekeista, sąraše atsidūrė ne vienas Oskarų numylėtinis.
Bradas Pittas.
Bradas Pittas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Viena skaitytoja tikino, kad blogiausiojo titulą suteiktų Melui Gibsonui už tai, kad šis taip puikiai pradėjęs savo kaip aktoriaus karjerą, pastaruoju metu nusprendė persistengti vaidindamas. O jo vaidmenį filme „Išpirka“ palyginus su originaliąja filmo versija, nelieka abejonių, kad M.Gibsonui iki Glenno Fordo labai toli.

Nuo skaitytojų kliuvo ir „Matricos“ žvaigždei Keanu Reevesui. Pasak skaitytojų, jis „toks medinis, kad iš jo gali lakstyti skeveldros“. „Kaip kažkas gali pamiršti jo baisų baisų anglišką akcentą Bramo Stokerio Drakuloje“, – klausia komentatorius.

Panašių „komplimentų“ susilaukė ir Benas Affleckas. „Benas Affleckas… Tai vaikštantis ir kalbantis išpjauto kartono gabalas“, – negaili kritikos vienas komentatorius, susilaukęs palaikymo ir iš kitų.

Nors šiemetiniai Oskarai atkreipė dėmesį į Brado Pitto vaidybą, tačiau skaitytojams to neužtenka. Vienai skaitytojai itin užstrigo, jos manymu, B.Pitto nevykęs vaidmuo filme „Džo Bleko viešnagė“, kad ji iki šiol negali laikyti jo geru aktoriumi.

Žinoma, nepamirštas liko ir daugybę metų kritikos susilaukiantis veiksmo filmų aktorius ir kūrėjas Stevenas Segalas. Pasak „The Sun“, kritikos susilaukė daugybė panašaus turinio filmų aktorių, tačiau vienas iš jų tikrai tapo „nugalėtoju“. Vienos komentatorės nuomone, žmonės greta S.Segalo tiesiog neturi galimybės vaidinti, nes šis sudaro įspūdį, kad kiti stovi greta rąsto.

Kitas komentatorius tikina, kad ne viskas taip blogai, nes S.Segalas – puikus vaikštantis botokso keliamo pavojaus pavyzdys.

Nepagailėjo britai ir savo tautiečio Hugho Granto. Pasak vienos komentatorės, daugiau asmenybės galima rasti net kopūste. Kito komentatoriaus nuomone, aktoriui tikrai praverstų daugiau originalumo skirtinguose filmuose, nes dabar visuose jis atrodo vienodai ir dėl to gauna vis tokius pat vaidmenis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius