-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tik nesakykit mano sužadėtinei...“ Eidamas iš baro girtas vyras pametė kūdikį

Britanijoje būsimasis jaunikis Christopheris Dixonas „prisidirbo“ likus vos kelioms dienoms iki savo vestuvių.
Viskio taurės
Viskio taurės / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Jaunasis tėvelis nusprendė savo naujagimę pasiimti kartu su savimi į vietinį barą. Deja, išgėręs 12 butelių alaus, Christopheris namo grįžo vienas. Netgi atsibudęs pagirių kankinamas vyrukas galvojo, kad dukrą paliko saugoti draugui.

Ir tik praėjus devynioms valandoms jaunikis suprato „naudingumo taškų“ iš savo išrinktosios tikrai neužsidirbsiąs, kai pas draugą 17-os mėnesių amžiaus dukrelės nerado.

Kaip praneša dailymail.co.uk, kūdikį vežimėlyje paryčiais rado aštuoniolikmetis Joelis Redheadas ir nedelsdamas pranešė policijai.

Iš pradžių C.Dixonas maldavo policijos pasigailėti ir apie įvykį nepranešti savo sužadėtinei, tačiau tai nebuvo įmanoma – buvo pranešta ne tik poelgiu pasibaisėjusiai vaiko motinai, bet ir iškelta byla dėl vaiko nepriežiūros ir žiauraus elgesio su juo.

Teismas nubaudė neatsargų tėvelį šešiems mėnesiams kalėjimo, bausmę atidedant dvejiems metams. Be to, jis turės sumokėti 1 500 svarų siekiančią baudą ir atidirbti 150 valandų viešųjų darbų.

Porelės vestuvės po šio įvykio, be abejo, buvo nukeltos. Pagal teismo nuosprendį jie yra priversti gyventi atskirai, kol įvyks susitikimai su psichologais ir vaikui bus paskirta atidi socialinių darbuotojų priežiūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius