Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikus iškeitė į papūgą

Krovininio automobilio vairuotoja iš Luizianos buvo sulaikyta, nes paaiškėjo, kad ji bandė iškeisti jai patikėtus globoti vaikus į kakadu papūgą.
Papūga
Papūga / Photos.com

51-erių Donnai Greenwell pateikti kaltinimai pagrobimu, rašo „Sky News“.

Istorija prasidėjo prieš porą savaičių, kai D.Greenwell atvyko prie tarpininko sandėlių, kad pristatytų prekes. Kaip tik ten ji pamatyė poros paliktą skelbimą, kad jie parduoda kakadu papūgą už 1500 JAV dolerių.

Jau keletą paukščių auginanti moteris paskambino paliktu telefono numeriu. Pokalbio metu ji sužinojo, kad pora neturi vaikų ir sumanė naują planą – iškeisti vaikus į papūgą. Nusivylę papūgos savininkai suvokįė, kad moters pasiūlymas yra blogas, tačiau tikino po 10 bandymo metų nebeturėję kitų vilčių įsivaikinti. Nepaisant to, jiems taip pat pateikti kaltinimai pagrobimu.

D.Greenwell biografiją puošia ne vienas nusikaltimas, įskaitant pagrobimą, seksualinį užpuolimą, vagystes ir įsilaužimus.

Abu vaikai buvo netolimi moters giminaičiai, kuriuos išsiskyrusi vaikų motina paprašė laikinai prižiūrėti, kol išspręs neatidėliotinas problemas.

Tačiau šiuo metu vaikai perduoti socialinei tarnybai ir gyvena pas globėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius