-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros atidarymas Vilniuje sutraukė kelis tūkstančius poilsiautojų

Tie, kas šeštadienį, birželio 4 dieną, dalyvavo Vilniuje, prie Salotės ežero Pilaitėje, vykusiame vasaros atidaryme su „U pajėgomis“, savo akimis įsitikino: šiemet vasara į Lietuvą atėjo ilgam, o geri vasaros atidarymo įspūdžiai lydės iki pat vėlyvo rudens.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Vasaros atidarymo organizatorių nuotr.

Po pietų prasidėjęs renginys sulaukė didelio prie Salotės ežero atvykusių poilsiautojų dėmesio: vasaros atidarymo organizatoriai skaičiuoja, kad renginyje per visą dieną apsilankė daugiau kaip 3 tūkst. žmonių.

Nors ir ne visi jie iš anksto žinojo apie šeštadienį Pilaitės mikrorajone organizuojamą vasaros atidarymą, atvykę prie ežero aktyviai įsitraukė į „U pajėgų“ siūlomas veiklas: dalyvavo įvairiose rungtyse, vieni pirmųjų Lietuvoje išbandė didžiulį vandens batutą, ratą ir kilimą, vėliau kaitinosi pirtyje ant ratų ir žaidė įvairius žaidimus.

„Išbandžiau viską, ką tik buvo galima – šokinėjau ant batuto ir į vandenį, bandžiau vaikščioti ir bėgti vandens kilimu, po ežerą kartu su draugais pasivažinėjome vandens ratu. Negalėjau patikėti, kad visa tai už dyką. Norėčiau taip laiką leisti kiekvieną vasaros savaitgalį“, – sakė šventėje su draugais apsilankęs vilnietis Mindaugas Petkevičius.

Jauną vyrą maloniai nustebino ir tai, kad šventę surengusios „U pajėgos“ pasirūpino nemokamomis kepsninėmis ir malkomis, net lauko baldais.

Renginio kulminacija tapo masinis poilsiautojų šokis. Organizatorių skaičiavimu, savanoriškai prie jo prisijungė daugiau kaip pusė tūkstančio vasaros atidarymo dalyvių. Jie išbrido iš ežero, pakilo nuo rankšluosčių ir visi kartu iškėlę rankas aukštyn šoko.

Įvairių užsiėmimų poilsiautojams ežerų pakrantėse „Utenos“ alui atstovaujančios „U pajėgų“ komandos siūlo nebe pirmus metus. Lietuvos ežerų pakrantes „U pajėgos“ šiemet ir vėl lankys visą vasarą. Daugiau informacijos ir „U pajėgų“ savaitgalio maršrutų ieškokite http://www.utenosalus.lt/u-pajegos.

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius