-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros pramogos Nidoje kartu su 15min.lt ir Neringa FM

Atėjusi vasara džiugina puikiu oru ir svajingomis mintimis apie taip ilgai lauktas atostogas ir fantastišką laisvalaikį. Jau devintus metus transliuojanti radijo stotis Neringa FM vasaroti kviečia į gražiausią Lietuvos paplūdimy Nidoje, kartu su saule, muzika ir tinkliniu.
„Neringa FM Beachball CUP“ tinklinio rungtynių akimirka
„Neringa FM Beachball CUP“ tinklinio rungtynių akimirka / Renginio organizatorių nuotr.

Visą savaitgalį trunkančios šventės ant Baltijos kranto „Neringa FM Beachball CUP“ jau 8 metus vilioja Neringon geros nuotaikos poilsiautojus sudalyvauti dienos ir nakties metu vykstančiuose mėgėjų tinklinio turnyruose, kartu melodingai palydėti besileidžiančią saulę ir smagiai pašėlti unikaliuose paplūdimio vakarėliuose.

Siekdami į tinklinio žaidimą įtraukti kuo daugiau poilsiautojų, organizatoriai nustatė paplūdimio tinklinio mėgėjų taisykles, kurių pagrindinė – komandos turi būti sudarytos iš 4 asmenų, tarp kurių bent viena yra mergina. Komandos registruojasi renginio vietoje, šeštadienį ir visą dieną kovoja grupėse. Stipriausios komandos patenka į sekmadienio atkrintamąsias varžybas ir varžosi dėl geriausių titulo.

Šeštadienio vakarais, besileidžiant saulei kaskart šventėse prasideda naktiniai tinklinio turnyrai. Apšviestoje tinklinio aikštelėje žaidžiama iki paryčių, 3 prieš 3. Susirinkusius poilsiautojus džiugina ir užmigti neleidžia linksmi Neringos bičiuliai, paplūdimy rengiantys savo koncertus ir sukantys plokšteles. Žmonės žaidžia tinklinį, klauso muzikos ir šoka.

Šiais metais planuojamos 3 itin smagios FIESTOS, su geriausiais Lietuvos tinklinio mėgėjais, paplūdimio šokėjomis, nuo ryto iki vakaro grosiančiais  muzikantais, linksmais poilsiautojais ir fantastiška nuotaika! Daug energijos, muzikos, azarto ir laimingų žmonių nepakartojamame Nidos paplūdimyje!

Renginio organizatorių nuotr./„Neringa FM Beachball CUP“ tinklinio rungtynių akimirka
Renginio organizatorių nuotr./„Neringa FM Beachball CUP“ tinklinio rungtynių akimirka

Pirmoji šventė šią vasarą numatyta jau Birželio 13-14 dienomis. Organizatoriai žada fantastišką nuotaiką, kurią dovanos ne tik azartiškos tinklinio kovos, bet ir 8 vyrukų pučiamojo ansamblio Mood Sellers band koncertas, Tina Dance šokėjos ir visas būrys spalvingų Neringos bičiulių, užtikrinančių puikų vasaros garso takelį. Pasaulio keliautojas, grojantis spalvingą funk, soul, rare grooves, disko, boogie, afrobeat, bass muziką Londone, Nepale, Singapūre, Mauricijuj – Maxi, šįkart ant Nidos smėlio. Justas Fresh iš Mondayjazz, Audrius iš Kaštono, Direktorius iš Ore.lt, Dubartis kolektyvas: Artiom Souldatov ir Genn Bo, gojantys jazz/ dub/ beats muziką leis visiems lengvai pasijusti atitrūkusiems nuo miestų šurmulio ir susilieti su gamta ir vasara.

Sekančios fiestos vyks Liepos 4-5 ir Rugpjūčio 1-2 dienomis. Švenčių vieta – Šiaurinis Nidos paplūdimys. Šventės vyksta Neringa FM ir jos rėmėjų iniciatyva, tarp kurių šiais metais yra mineralinis vanduo Akvilė, grožio kaukės „Biocell“, Neringos savivaldybė, „Silversands“ mada, „Thermowave“ sportiniai rūbai, Redbull. Šie rėmėjai užtikrina kad svajonės virstų realybe, o geriausi būtų apdovanoti puikiais prizais ir Neringa FM taurėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius