-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venesueloje už nužudymą kalintis nusikaltėlis iš kalėjimo bandė pabėgti įsirangęs į lagaminą

Venesueloje nuo šiol draudžiama lankant kalinius su savimi atsinešti ir lagaminą – toks sprendimas priimtas po to, kai už žmogžudystę kalintis Gavinsonas Garcia buvo surastas pasislėpęs savo merginos, atėjusios jo aplankyti, lagamine, rašo „The Daily Mail“.
Kalėjimas Venesueloje
Kalėjimas Venesueloje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Karakaso kalėjimo sargybiniai Gavinsoną lagamine aptiko tik todėl, kad susidomėjo, ką tokio sunkaus neša jo aplankyti atėjusi 22-ejų Susana Blanco – mergina vos galėjo pavilkti lagaminą.

Atidarę lagaminą, sargybiniai jame aptiko susirietusį Gavinsoną. Paprastai lankytojai apieškomi tik įeinant į kalėjimą, o ne išeinant iš jo, taigi porelė tikėjosi sėkmingai įgyvendinti savo sumanymą.

„Mergina tempė juodą kelioninį lagaminą su ratukais, tačiau prižiūrėtojas atkreipė dėmesį, kad jai labai sunku buvo jį užkelti laipteliais“, – komentavo leitenantas Rafaelis Rodriguezas.

Leitenantas taip pat atskleidė, kad už dalyvavimą sąmoksle mergina gavo 1 100 JAV dolerių (apie 2 890 Lt). Įtariama, kad Gavinsonas kitiems kaliniams sumokėjo apie 3 175 JAV dolerius (apie 8 340 Lt), kad šie padėtų jam pabėgti ir nieko neišduotų kalėjimo prižiūrėtojams.

Lagamine pasislėpusio Gavinsono nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius