Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Video premjera: atlikėjas Lipskas pristato debiutinį albumą

Po daugiau nei dviejų metų darbo, „ZIP FM“ klausytojams žinomas, bei „Gatvės lygoje“ debiutavęs atlikėjas „Lipskas“, pristato savo pirmąjį (nemokamą) albumą pavadinimu „Apšilimas“.
Lipskas
Lipskus / Partnerio nuotr.
Temos: 3 Lipskas Muzika ZIP FM

„Niekada negalvojau, kad pradėsiu kurti būtent tokią muziką. Repas bei hiphopas man ankščiau asocijavosi su vulgariais, nieko nesakančiais tekstais. Žinoma, visada bus ir tokių, tačiau dauguma šių dienų atlikėjų kuria gilius ir prasmingus kūrinius“, 15min pasakojo Lipskas.

Kūrinys „1000 saulių“

VIDEO: Lipskas - 1000 saulių (2018 Video)

Daina „1000 saulių“ išsiskiria atlikėjui nebūdingu lyriniu stiliumi. „Norėjau parašyti kažką šilto ir gražaus, pavyko ar ne - čia jau kiekvieno reikalas“, teigė Lipskas. Kalbant apie savo pirmąją dainą „Princesė“, atlikėjas pasakojo, kad tuo metu jam tai atrodė kaip geriausias kūrinys, dabar - pats blogiausias.

Šešios, dar negirdėtos dainos, buvo įrašomos bendradarbiaujant su Vengrijos studijos prodiuseriais bei atlikėjais, čia Lipskas praleido ir dalį savo vasaros.

Kūrinys „Iš kapų pavogtos gėlės“

VIDEO: Lipskas - Iš kapų pavogtos gėlės

„Manau, kad šis kūrinys yra mano albumo CV. Teksto atžvilgiu - man pats artimiausias. Parašytas taipogi vos prieš keletą mėnesių. Daina apie tą pirmąjį dešimtį žmonių, kurie manęs klausė, laukė ar keikė.“

Visas naujas Lipsko dainas jau galite išgirsti Spotify, Pakartok, Deezer bei kituose muzikos portaluose, arba atsisiųsti nemokamai atlikėjo tinklalapyje www.lipskas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius