-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus jaunimas: parduotuvių spūstis keičia įspūdžių spūstimis

Likus paskutinėms dienoms iki šv. Kalėdų Vilniaus mieste stebimas ypatingas sujudimas. Masė žmonių plūsta į didžiuosius prekybos centrus vedini minčių „Ką gi padovanoti?“, „Ar tuo ką išrinkau džiaugsis mano mylimi žmonės“, „Ar jau gana, ar dar kažko trūksta?“.
VšĮ „Blaivios pramogos“ renginiai
VšĮ „Blaivios pramogos“ renginiai / Organizatorių nuotr.

Šis prieššventinis maratonas iš dažno pareikalauja nemažai jėgų ir net naujai atidarytas Vilniaus aplinkkelis nepadeda visur suspėti. Taigi aktyvų gyvenimo tempą mėgstančių žmonių klausiame – ką daryt?

„Man pačiam patinka, to linkiu ir mylimiems žmonėms – kolekcionuoti ne daiktus, o įspūdžius. Tuo vadovaujuosi ir rinkdamas dovanas. Tiesa, mėgstu jomis pasirūpinti iš anksto, žinau savo artimųjų pomėgius, tad būtent į tai ir orientuojuosi. Jeigu dovana gali žmogų praturtinti dvasiškai ar praplėsti jo akiratį, tai mano akimis yra geriausia dovana!“ – teigia renginių vedėjas Andrius.

„Manau, jog dovanoti galima ne tik per šventes, todėl į dabartinį bumą žiūriu su šypsena. Bet, žinoma, nesakau, jog nieko nedovanoju per Kalėdas, man patinka paprastos ir šiltos dovanos. Pavyzdžiui, vienais metais savo draugams padovanojau savo rinktų arbatžolių. Tiesiog į galvą šovė tokia idėja, susimąsčius ką žmonės mėgsta veikti šaltais žiemos vakarais. Pagaminau savo „brendines“ pakuotes ir per vieną vakarą gimė krūva dovanų. Manau esmė ką žmogus patiria gaudamas ar naudodamasis dovana, o ne kaina ar dydis. Pavyzdžiui bilietas į koncertą – to daiktu nelabai ir pavadinsi, o geras renginys gali suteikti emocijų, praturtinti žmogų žymiai labiau nei buitinis daiktas...“ – savo patirtimi dalinasi visuomenės veikėjas Simonas.

Organizatorių nuotr./VšĮ „Blaivios pramogos“ renginiai
Organizatorių nuotr./VšĮ „Blaivios pramogos“ renginiai

O dar neapsisprendusiems ką dovanoti, bet jaučiantiems, jog tai galėtų būti įspūdžiais grįstas dalykas, VAROM! komanda turi gerą naujieną – Naujųjų metų vakarėlis. Trumpai tariant, tai yra trys viename: Amerikietiškų išleistuvių programa, Edgaro Lubio koncertas ir patirtis, naujuosius sutinkant be stereotipų, blaiviai ir pozityviai!

Daugiau informacijos ir bilietai – ČIA.

„Šok į naujus metus ir VAROM!“ gruodžio 31 d. Durys atidaromos 21 val. renginio pradžia 22 val. Adresas Kauno g. 24, Vilnius „MyHero“ loftas.

Aprangos kodas: amerikietiškos išleistuvės.

Organizatorių nuotr./VšĮ „Blaivios pramogos“ renginiai
Organizatorių nuotr./VšĮ „Blaivios pramogos“ renginiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius