Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje bus siekiama vaikiškų vežimėlių rekordo

Jau šį šeštadienį, rugpjūčio 25 d., Vilniuje bus siekiama naujo rekordo – didžiausio vaikiškų vežimėlių skaičiaus vienoje vietoje.
Daugėjant internacionalinių santuokų, dažnėja ir situacijos, kai tėvai nepasidalija vaikų.
Mergaitė su vežimėliu / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Vaikus auginantys mamos ir tėčiai kviečiami rinktis Ogmios miesto Šeimos aikštėje nuo 11 val. – susirinkusiųjų skaičius bus fiksuojamas lygiai vidurdienį.

„Manome, kad iš atostogų grįžusioms šeimoms bus smagu susiburti ir kartu praleisti paskutinį šeštadienį prieš mokslo metus, juolab, kad rekordo dalyvius apdovanosime prizais, o kartu ruošiame ir įvairių pramogų visai šeimai“, - sako Ogmios miesto rinkodaros vadovas Edgaras Valickas.

Renginio „Atgal į miestą“ metu Šeimos aikštėje bus demonstruojamos vaikiškos mados – savo rudens kolekcijas pristatys jauni ir ambicingi lietuviški drabužėlių vaikams prekių ženklai OXOX ir „Modi Du“, kuriuos demonstruos mergaitės ir berniukai iš „Mažojo modelio“ mados studijos.

Taip pat renginio organizatoriai žada gyvo garso koncertus: susirinkusius linksmins „Round Mignight“ atliekamos jazz, soul, pop melodijos, taip pat vaikų pučiamųjų instrumentų orkestras ,,Sklepučini" ir kiti atlikėjai.

Čia pat bus įrengta mini futbolo aikštelė, kurioje judėjimo „Moterys už futbolą“ narės organizuos įvairius žaidimus ir užduotis vaikams bei tėveliams, taip pat vyks „Žalgirietukų“ parodomosios varžybos. Su mažaisiais iškylos dalyviais žais Vėjų Fėja ir animatoriai, pūsiantys gigantiškus muilo burbulus bei mokysiantys vaikus įvairių darbelių.

Besirūpinantys, kad savarankiškai į mokyklas keliausiantys vaikai išvengtų galimų pavojų gatvėse,  galės aplankyti Lietuvos policijos prevenciniame autobuse, o moteris pasitikrinti kvies krūties vėžio prevencijos programą „Nedelsk“ vykdantis „Rožinio kaspino“ autobusiukas.

„SOS gyvūnai“ primins šeimoms apie galimybę į savo namus priimti beglobį augintinį, o pavargusieji galės atsipūsti net ant pusšimčio „Tingio“ sėdmaišių.

Ogmios miestas yra įsikūręs tarp sostinės Žirmūnų, Lakūnų, Verkių ir Lukšio gatvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius